×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-03
Sākta Zinātnes ielas asfaltseguma virskārtas asfaltēšana; ierobežota satiksme

Ceturtdien, 3.augustā, sākta Zinātnes ielas virskārtas asfaltēšana, kas turpināsies līdz nākamajai nedēļai – tādējādi tuvojas noslēgumam Zinātnes ielas rekonstrukcija visā tās garumā. Asfaltseguma virskārtas ieklāšanas laikā noteikti satiksmes ierobežojumi – satiksme tiks organizēta vienā virzienā – no Vidzemes šosejas uz autoceļu P8 „Inciems–Sigulda–Ķegums”. Iedzīvotāji aicināti izvēlēties citus Zinātnes ielas apbraukšanas maršrutus. Satiksmes organizācijas shēma pieejama – šeit.

Zinātnes ielas pārbūves laikā tiek veikta brauktuves seguma rekonstrukcija, kā arī lietus ūdens kanalizācijas tīklu izbūve un ūdensvada rekonstrukcija. Tāpat veikta krustojumu un nobrauktuvju uz privātīpašumiem pārbūve. Zinātnes ielas krustojumā ar Institūta ielu būs izveidota izgaismota gājēju pāreja, savukārt nedaudz pirms krustojuma ar Institūta ielu izbūvēta jauna sabiedriskā transporta pietura. Ielas rekonstrukcija neskar jau izbūvēto apgaismoto gājēju ietvi gar Zinātnes ielu posmā no šosejas līdz Helmaņa ielai, savukārt jauna apgaismota gājēju ietve Zinātnes ielā izbūvēta posmā no krustojuma ar Helmaņa ielu līdz darbnīcām.

Jau ziņots, ka martā tika uzsākta Zinātnes ielas rekonstrukcija 1,7 kilometrus garā posmā – no Vidzemes šosejas līdz autoceļam P8 „Inciems–Sigulda–Ķegums". Ielas rekonstrukciju par turpat miljonu eiro plānots pabeigt līdz šā gada rudenim.

Ar plānotajiem ielu un ceļu pārbūves darbiem var iepazīties infrastruktūras attīstības interaktīvajā kartē, kur informācija tiek regulāri papildināta un jau tuvākajā laikā tajā būs pieejama informācija arī par Siguldas novada ciematu un lauku ielu un ceļu plānotajiem pārbūves darbiem, kā arī 2019.gadā plānotajiem ielu pārbūves un komunikācijas izbūves darbiem.

Šogad pašvaldības ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei budžetā ieplānoti līdzekļi 5,1 miljona eiro apmērā. Tuvāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana un izbūve, kā arī lietusūdens novadīšanas sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem paredzot vairākus miljonus eiro.

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi