×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-03
Notiks Bavārijas reģiona kora „Chor96” un kora „Spārni” koncerts

Ceturtdien, 10.augustā, plkst.19.00 koncertzālē „Baltais Flīģelis” notiks Bavārijas reģiona kora „Chor96” un jauktā kora „Spārni” koncerts.

Bavārijas reģiona jauktā kora „Chor96” no Vācijas pilsētas Ottobaerna sastāvā darbojas 36 dziedātāji, vecumā no sešpadsmit līdz sešdesmit gadiem – skolēni, studenti un dažādu profesiju pārstāvji. Kora repertuārs ir ļoti krāsains un daudzveidīgs, iecienītākie mūzikas žanri ir afrikāņu spiričueli, pop balādes un romantiskā mūzika. Kora mākslinieciskais vadītājs un diriģents ir Helmuts Šarpfs.

Viens no projektiem, kuru koris „Chor 96” šogad realizēs, ir sadarbības partneru meklēšana Baltijas valstīs. Šī projekta ietvaros koris kā potenciālo sadraudzības partneri Latvijā ir izvēlējies Siguldas novada Kultūras centra jaukto kori „Spārni”, kura dalībnieki uzņems „Chor96” Siguldā, lai vienotos kopīgā koncertā.

Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi