×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-07
Siguldas Sporta skola uzņems jaunus audzēkņus

No 15.augusta līdz 15.septembrim Siguldas Sporta skolā notiks jaunu audzēkņu uzņemšana profesionālās ievirzes sporta izglītības programmās.

  • Basketbola nodaļā var pieteikties zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz divpadsmit gadiem (2005.–2010.gadā dzimuši). Basketbola programma piedāvā vispārattīstošus treniņus pirmajos apmācību gados un draudzības spēles ar līdzīga vecuma bērnu komandām. Sākot no U10 vecuma grupas, Siguldas Sporta skolas audzēkņi piedalās VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas organizētajos turnīros, no U12 vecuma grupas komandas spēlē VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionātā. 2016./2017.gada sezonā Sporta skolas jauniešu U16 komanda Latvijas čempionāta augstākajā divīzijā izcīnīja bronzas medaļas, kas ir augstākais sasniegums Siguldas jauniešu basketbolā. Treniņi notiks Siguldas Sporta skolas sporta zālē un Siguldas novada sporta bāzēs.
  • Badmintona nodaļā var pieteikties zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz desmit gadiem (2010.–2007.gadā dzimuši). Siguldas Sporta skolas badmintonisti visās vecuma grupās ir vieni no spēcīgākajiem Latvijā. Nodarbības galvenokārt notiks Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē.
  • Vieglatlētikas nodaļā var pieteikties zēni un meitenes no septiņu līdz vienpadsmit gadu vecumam (2006.–2010.gadā dzimuši). Vieglatlētu nodarbības notiks Siguldas Sporta centrā un blakus esošajā stadionā.
  • Dambretes nodaļā uzņem zēnus un meitenes no septiņu līdz desmit gadu vecumam (2007.–2010.gadā dzimuši). Siguldas dambretisti regulāri izcīna godalgotas vietas Latvijas jauniešu čempionātos 64 un 100 lauciņu dambretē, pārstāv Latviju Eiropas un pasaules jauniešu čempionātos. Dambretistu nodarbības notiks Siguldas Valsts ģimnāzijā Krišjāņa Barona ielā 10.
  • Distanču slēpošanas nodaļā var pieteikties zēni un meitenes no septiņu līdz vienpadsmit gadu vecumam (2006.–2010.gadā dzimuši). Nodarbības notiks Fischer Slēpošanas centrā Puķu ielā 4 un Siguldas Sporta skolā.
  • Kalnu slēpošanas nodaļā tiek uzņemti zēni un meitenes no astoņu līdz desmit gadu vecumam (2007.–2009.gadā dzimuši) ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā. Kontrolnormatīvu kārtošana, lai iestātos Kalnu slēpošanas nodaļā, notiks 28.augustā plkst.10.00 Siguldas pilsētas stadionā Ata Kronvalda ielā 7.
  • Peldēšanas nodaļā tiek uzņemti zēni un meitenes no septiņu līdz desmit gadu vecumam (2007.–2010.gadā dzimuši) konkursa kārtībā. Iestājpārbaudījumi notiks 2.septembrī plkst.10.00 Siguldas Sporta centrā Ata Kronvalda ielā 7A.
  • Orientēšanās sporta nodaļā tiek uzņemti zēni un meitenes no septiņu līdz divpadsmit gadu vecumam (2005.–2010.gadā dzimuši). Nodarbības notiks Siguldas apkārtnē.

Mācību maksa visās profesionālās ievirzes izglītības programmās ir 10 eiro mēnesī. Mācību maksas atvieglojumi pieejami daudzbērnu ģimeņu bērniem, kā arī bērniem no trūcīgas vai maznodrošinātas ģimenes. 

Papildu informācija par nodarbībām Siguldas Sporta skolā pieejama, zvanot uz tālruni 22022898 vai rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi