×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-08
Aizvadīts „Siguldas kauss 2017” orientēšanās sportā

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 5. un 6.augustā, Mores pagasta Akenstakā notika orientēšanās sacensības „Siguldas kauss 2017”. Sacensības bija arī Latvijas kausa orientēšanās sportā desmitais posms, kas kopā pulcēja 345 dalībniekus no Latvijas, kā arī viesus no Lietuvas un Igaunijas, kas sacentās 20 dažādās vecuma un meistarības grupās.

Elites grupā vīriešiem uzvaru izcīnīja Dāvis Dišlers (klubs „Ozons”), bet sievietēm – Irita Puķīte (klubs „Kāpa OK”). Sacensību rezultāti, grafiki, spliti un foto pieejami – šeit.

Sacensību organizatori – „Siguldas maratona klubs”/„Siguldas takas” – bija parūpējušies, lai orientēšanās sporta entuziasti izbaudītu jaunu, līdz šim sacensībās vēl neizmantotu, apvidu ar visiem tā piedāvātajiem izaicinājumiem. Pirmajā dienā dalībnieki veica vidējo, bet otrajā dienā – garo distanci, uzvarētājus nosakot abu dienu kopvērtējumā. Sacensību karte  tika sagatavota 2016.gada rudenī un 2017.gada pavasarī, kartes autors – Gunārs Dukšte.

Sacensībās bija ieradušies arī dalībnieki, kuri piedalās „Siguldas Maratona kluba” rīkotajos bezmaksas orientēšanās treniņos – Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros,  kas reizi mēnesī notiek Siguldas apkārtnes mežos. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi