×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-09
Jau trešo gadu Siguldā norisināsies aizraujošās „Beton on Fire” sacensības

Šajā nedēļas nogalē, 12.augustā plkst.11.00 jau trešo reizi Bobsleja un kamaniņu trasē Sigulda” norisināsies aizraujošās Beton on Fire” sacensības, kas pulcēs ātrākos un arī pārgalvīgākos rollersportu pārstāvjus. Pirmo gadu pasākumā norisināsies arī 3x3 basketbola turnīrs, kura uzvarētāji varēs saņemtBeton on Fire” kausu strītbolā.

Sacensībās jau otro gadu kopā ar in-line slidotājiem, longbordistiem un bagiju, jeb roller-tērpu īpašniekiem, sacentīsies arī spēcīgākie downhill riteņbraucēji, kas betona renē debitēja tikai pirms gada, tādējādi Siguldai ieejot vēsturē kā pirmajai vietai pasaulē, kur aizsācies šis sports.

Programma:

  • Plkst.11.00 pirmie braucieni visām disciplīnām;
  • Plkst.11.00 finiša laukumā DJ Aspirin un 3x3 basketbola izspēles;
  • Plkst.12.00 otrie braucieni visām disciplīnām;
  • Plkst.13.00 pusfināls visās disciplīnās;
  • Plkst.13.00 Kristapa Mauriņa ātruma rekords ar vasaras kamaniņām;
  • Plkst.14.00 fināls visās disciplīnās;
  • Plkst.15.00 uzvarētāju apbalvošana.

Ekstrēmajās sacensībās arī šogad piedalīsies kaskadieris, aktieris, inženieris un konstruktors Žans Īvs Blondo, kurš skatītājus pārsteigs savā jaunajā bagija tērpā un trauksies pa Bobsleja un kamaniņu trases betona reni pat ar 80 kilometru ātrumu stundā.

Lai pieteiktos 3x3 basketbola turnīram, interesenti tiek aicināti reģistrēties – šeit.

„Beton on Fire” sacensības, kas pulcēs ātrākos un arī pārgalvīgākos rollersportu pārstāvjus, pasaulē norisinās kopš 2009.gada un ir aizvadītas gan vēsturiskajā Olimpiskajā Sarajevas (Sarajevo) trasē, Altenbergā (Altenberg) Vācijā un Laplaņas (La Plagne) trasē Francijā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi