×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-10
Siguldas pedagogi piedalās ekoskolu Vasaras forumā

​No 8. līdz 10.augustam Kokneses internātpamatskolā notiek plašs vides izglītības un pieredzes apmaiņas pasākums – Vides izglītības fonda organizētais ekoskolu Vasaras forums. Forumā piedalās arī pedagogi no Siguldas ekoskolām – pirmsskolas izglītības iestādes „Ieviņa” skolotāja Linda Dzedule un Siguldas 1.pamatskolas skolotājas Laila Biteniece un Ina Slavinska.

Forumā pulcējušies vairāk nekā 100 apņēmīgāko pedagogu no ekoskolām visā Latvijā, lai dalītos pieredzē, iepazītos ar aktualitātēm vides izglītībā un apgūtu, kā sniegt atbalstu jaunajiem vides līderiem. Pasākuma programmā iekļautas dažādas informatīvas un praktiskas aktivitātes, kuras vadīs pieredzējuši vides eksperti un lektori: Anita Ieriķe (Rīgas Pedagoģijas un vadības akadēmija), Artūrs Jansons (biedrība „homo ecos”), Artūrs Polis (Latvijas Permakultūras biedrība), pārstāvji no Dabas aizsardzības pārvaldes un citi eksperti, ar kuriem tiks pārrunātas tādas tēmas kā brīvdabas pedagoģijas principi, atkritumu samazināšana skolas ikdienā, biodaudzveidība, aprites ekonomika un jauniešu pilsoniskā aktivitāte. Pedagogiem būs iespēja arī papildināt prasmes praktiskajā darbnīcā kopā ar bloga „edamzale.lv” autori Marutu Rampāni, kura stāstīs par videi draudzīgu gatavošanu.

Apmācību mērķi ir paaugstināt pedagogu kvalifikāciju un zināšanas par aktuālajām vides problēmām, veicināt mācību metožu izplatību, kas var atbalstīt atsevišķus jauniešus kā viedokļu līderus vides jautājumos, kā arī nodrošināt pieredzes apmaiņu starp programmā iesaistītajām skolām. Pasākuma organizatori uzsver, ka vides aizsardzības principi forumā tiks ievēroti arī praktiski.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas pilsētas pirmsskolas izglītības iestādes „Ieviņa” ekoskolas koordinatore
Ilze Rence


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi