×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-10
No augusta jaunas grupu nodarbības Siguldas Sporta centrā

No augusta Siguldas Sporta centrā tiek piedāvātas jaunas sporta nodarbības gan bērniem, gan pieaugušajiem – hatha jogas nodarbības, agrā rīta nodarbība „Aktīvs rīts”, jaunas vidējas intensitātes aerobikas nodarbības, papildu ūdens aerobikas nodarbības un divas jaunas peldētapmācības grupas bērniem.

Svētdienu rītos plkst.8.30 notiek hatha jogas nodarbības. Tās vingrojumu kompleksu pamatā ir jogas pozas, elpošanas vingrinājumi, meditācija un apzināta ķermeņa atbrīvošana. Nodarbības ilgums ir 80 minūtes un to pasniedz jogas trenere ar 12 gadus ilgu pieredzi – Karina Gaide. Nodarbības maksa pieaugušajiem – 7,50 eiro; skolēniem, studentiem un pensionāriem – 6,50 eiro.

Starp jaunumiem ir arī agrā rīta nodarbība „Aktīvs rīts” – tā notiek divas reizes nedēļā – otrdienās un ceturtdienās plkst.7.10. Nodarbība ir īpaši piemērota aktīviem cilvēkiem, lai pamodinātu ķermeni, tonizētu organismu un gūtu enerģiju darba dienai. Tāpat pirmdienās un ceturtdienās notiek arī jaunas vidējas intensitātes aerobikas nodarbības un nodarbība „Aplis”, kuras vada trenere Diāna Piebalga. Nodarbību maksa pieaugušajiem – 5,50 eiro; skolēniem, studentiem un pensionāriem – 5,00 eiro.

No augusta papildu notiek arī ūdens aerobikas nodarbības pirmdienās plkst.19.15 un sestdienās plkst.12.00, kā arī divas jaunas peldētapmācības grupas bērniem trešdienās. Nodarbību maksa – 7,50 eiro.

Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide. Nodarbību saraksti un papildu informācija pieejama interneta vietnē www.siguldassports.lv. Uz grupu nodarbībām nepieciešams iepriekš pieteikties, zvanot uz tālruni 25448860 vai 67973111, vai rakstot uz e-pastu sportacentrs@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi