×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-10
Siguldiešiem uzvaras volejbola Vasaras spēļu otrajā posmā

Jauniešu volejbola komandas „Gaujas zēni” izcīnījušas pirmās vietas volejbola Vasaras spēļu otrā posma sacensībās, kas norisinājās 8.augustā Madonā.

Jau 12 gadu Latvijā notiek Vasaras spēles volejbolā jaunatnei. Sacensības notiek sešās dažādās vecuma grupās zēniem un meitenēm. Vasaras spēļu sacensības galvenokārt notiek āra uz futbola laukuma zālāja. Komandas spēlē 4:4, izņemot jaunāko grupu, kur laukumā katrai komandai ir pa trīs spēlētājiem. Pēc divu posmu kopvērtējuma katrā vecuma grupā tiek noteiktas piecas labākas komandas, kuras piedalīsies volejbola Vasaras spēļu finālsacensībās 28.augustā Ogrē. Papildu informācija par Vasaras spēlēm volejbolā pieejama šeit.

C-1 vecuma grupa zēniem (2002.gadā dzimušie) siguldieši Kristaps Liepa, Dāvis Vēvers, Mārtiņš Auziņš kopā ar Klāvu Vildi (Vecpiebalga) izcīnīja pirmo vietu, savukārt siguldietis Ralfs Balodis kopā ar rīdzinieku Reini Rorbaku un cēsiniekiem Dāvidu Jansonu, Rūdolfu Puķi un Rūdolfu Zvirbuli saspringtā spēlē ar 2:1 (28:30; 25:21; 15:13) uzvarēja komandu no Daugavpils un izcīnīja otro vietu.

C-2 vecuma grupā zēniem (2004.gadā dzimušie) siguldietis Gustavs Auziņš spēlējot kopā ar cēsiniekiem Danielu Žukovski Aleksi Ķirsi, Reini Vasiļevski un rīdzinieku Fēliksu Mercu izcīnīja pirmo vietu. Šoreiz pusfinālā tika uzvarēta Daugavpils komanda ar 20:18, kurai pirmajā posmā nācās piekāpties (šajā vecuma grupā tika spēlēts viens sets līdz 18 punktiem).

D vecuma grupā zēniem (2006.gadā dzimušie)siguldieši Kārlis Jaundžeikars un Reinis Aizupietis, spēlējot kopā ar rīdzinieku Kārli Ābomu un cēsinieku Edvardu Krūmiņu, nezaudējot nevienu spēli desmit komandu konkurencē pārliecinoši izcīnīja pirmo vietu. Savukārt siguldietis Gustavs Pētersons, spēlējot kopā ar cēsiniekiem Juri Tjarvi un Artūru Pastaru izcīnīja piekto vietu.

Balvās jaunie sportisti saņēma ielūgumu uz Eiropas pludmales volejbola čempionāta finālspēlēm Jurmalā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi