×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-11
Uz laiku slēgts automašīnu stāvlaukums Pils ielā 6

Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvalde informē, ka Siguldas novada Kultūras centra teritorijas labiekārtošanas darbu laikā līdz oktobra vidum slēgts automašīnu stāvlaukums Pils ielā 6, iepretim viesnīcai Sigulda”. Autovadītāji šajā laikā aicināti automašīnas novietot Raiņa ielā 3, iepretim pašvaldības Pakalpojumu centram vai uz Pils ielas labajā pusē posmā no VAS Latvijas Pasts” ēkas līdz Raiņa ielai (virzienā no Ausekļa ielas), kur būvdarbu laikā noņemtas ceļazīmes, kas liedza transportlīdzekļu apstāšanos vai stāvēšanu. Savukārt Pils ielas posmā gar ziedu tirdziņu, aptieku un spēļu zāli, kur līdz šim bija atļauta automašīnu stāvēšana, šajā laikā automašīnu tā nebūs atļauta. Siguldas novada Pašvaldības policija aicina transportlīdzekļu vadītājus ievērot ceļazīmes, lai neradītu traucējumus satiksmes plūsmai uz Pils ielas. Atgādinām, ka līdz 1.septembrim teritorijas labiekārtošanas darbi turpinās arī parkā iepretim Siguldas novada Kultūras centram.

Siguldas novada Kultūras centra teritorijas labiekārtošanas ietvaros saskaņā ar apstiprināto apstādījumu plānu tiks uzsākti apzaļumošanas un teritorijas labiekārtošanas darbi, lai izveidotu pilsētas centram ar blīvu apmeklējumu atbilstošu vidi ar apstādījumiem, tostarp iestādot vairāk nekā 60 kvalitatīvu dižkoku stādus – egles, tūjas, īves, sarkanos ozolus, dažādas kļavas, bērzus, plūškokus un vilkābeles. Apstādījumus papildinās arī vismaz 300 košumkrūmi, ziemciešu un sīpolpuķu stādījumi. Cienot novada kultūrvēsturi un tās dižgarus, skvērā pie Siguldas novada Kultūras centra tiks novietots mākslinieka Ojāra Siliņa 1986.gadā veidotais mākslas darbs – skulpturāls portrets, kurā atveidots izcilais latviešu tēlnieks, siguldietis Teodors Zaļkalns.

Jau ziņots, ka 2016.gada oktobrī tika uzsākti Siguldas novada Kultūras centra pārbūves un teritorijas labiekārtošanas darbi. Siguldas novada Kultūras centra pārbūves ietvaros tiek veikta ieejas mezgla pārbūve, jaunas deju nodarbību zāles izbūve virs ieejas mezgla, jaunu noliktavu izbūve, kā arī tiks pārbūvētas jau esošās telpas, izveidojot trīs daudzfunkcionālas mēģinājumu telpas orķestru, koru, dejotāju, tautas teātra un citu amatiermākslas kolektīvu vajadzībām, paplašināta skatuve un izveidotas papildu sēdvietas skatītājiem.

Plānots, ka Siguldas novada Kultūras centra rekonstrukcija tiks pabeigta 2018.gada sākumā.

Siguldas novada Kultūras centra pārbūves un teritorijas labiekārtošanas projekta kopējās izmaksas ir 7 730 040 eiro. Ēkas pārbūvi 1 921 171,03 eiro apmērā līdzfinansē Emisijas kvotu izsoļu instruments.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi