×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-14
Otrdien Siguldā uzstāsies populārā Lielbritānijas grupa „The xx”

Ar šobrīd pasaulē aktuālās britu grupas „The xx” uzstāšanos, 15.augustā Siguldā noslēgsies „Sunset Festival”.

2005.gadā Londonā izveidotā grupa „The xx” ir viena no veiksmīgākajām pēdējā gadu desmita britu elektroniskā indīroka grupām, kurā darbojas dziedātāja un ģitāriste Romija Medlija Krofta (Romy Madley Croft), basists un dziedātājs Olivers Sims (Oliver Sim), kā arī producents Džeimijs Smits xx (Jamie Smith xx).

Pirms Lielbritānijas mūziķiem Siguldas pilsdrupu estrādē uzstāsies grupas „My Radiant You” un „Bandmaster”. „My Radiant U” tika izveidota 2011.gada rudenī Amsterdamā, kad kopīgi dziesmas nolēma izdot latviešu dziedātājs un producents Janis Driksna un pieredzējušais holandiešu producents un ierakstu inženieris Renē de Frīss (Rene de Vries). Savukārt „Bandmaster" ir elektroniskās mūzikas grupa, ko veido Latvijā pieprasītais producents un dīdžejs Rudd, hiphopa māksliniece VIŅA (Zelma Jēgere) un Andis Ansons.

Šis ir otrais gads, kad Siguldas pilsdrupu estrādē norisinās „Sunset Festival”. Pagājušajā vasarā pilsdrupu estrādē un Jaunās pils dārzā norisinājās divi festivāla pasākumi ar pasaules līmeņa mūzikas zvaigžņu – Demjena Raisa un britu grupas „James” piedalīšanos, savukārt šovasar festivāla apmeklētājiem jau ir bijusi iespēja klātienē dzirdēt Džesijas Veiras un jaunzēlandes grupas „The Naked and Famous” uzstāšanos.

Biļetes uz „The xx” vērienīgo koncertu vēl ir pieejamas „Biļešu serviss” tirdzniecības vietās.   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi