×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-14
Siguldā norisināsies triāls un ekstrēmā daudzcīņa motosportā

20.augustā Fischer Slēpošanas centrā notiks Latvijas čempionāta triālā 4.posms un ekstrēmās daudzcīņas motosportā 2.posms, kas pulcēs spēcīgākos Baltijas motosportistus. Plānots, ka sacensībās piedalīsies vairāk nekā 60 labākie Baltijas triālisti un motociklisti Ekstrēmajā daudzcīņā.

Sacensību trasi veidos dabīgi un mākslīgi veidoti šķēršļi un tā būs izvietota Laurenčos, Lorupes tilta apkārtnē un uzņēmuma „Siguldas Būvmeistars” grants karjerā „Lorupe”. Plānots, ka sacensībās piedalīsies vairāk nekā 60 labākie Baltijas triālisti un motociklisti ekstrēmajā daudzcīņā.

Paralēli triālam Siguldā norisināsies jaunais sacensību seriāls – „Kluba kauss ekstrēmajā daudzcīņā”, kurā varēs piedalīties ar visu veida, tai skaitā krosa un enduro motocikliem. Daudzcīņa sastāvēs no triāla posmiem, kurus tās dalībnieki „Pro” un „Iesācēju” klasē veiks plecu pie pleca ar triāla čempionāta dalībniekiem, kā arī krosa un apvidus ātruma testiem.

Ieeja skatītājiem pasākumā – bez maksas


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi