×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-14
Siguldas Sporta skola uzņem jaunus audzēkņus

No 15.augusta līdz 15.septembrim Siguldas Sporta skolā norisinās jaunu audzēkņu uzņemšana profesionālās ievirzes sporta izglītības programmās. Plašāka informācija par iestāšanos Siguldas Sporta skolā pieejama, zvanot uz tālruni 22022898 vai rakstot uz e-pastu: sportaskola@sigulda.lv.​

Basketbola nodaļā
aicināti pieteikties zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem (2010.–2005.gadā dzimušie). Basketbola nodaļa piedāvā vispārattīstošus, interesantus treniņus pirmajos apmācību gados, kā arī draudzības spēles ar līdzīga vecuma bērnu komandām. Sākot no U–10 vecuma grupas, Siguldas Sporta skolas audzēkņi piedalās VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas organizētajos „Kāums Kauss” turnīros, no U–12 vecuma grupas Sporta skolas komandas spēlē VEF Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionātā. Iepriekšējā sezonā Sporta skolas puišu U–16 komanda Latvijas čempionāta augstākajā divīzijā izcīnīja bronzas medaļas, kas ir līdz šim augstākais sasniegums Siguldas jauniešu basketbolā. Basketbola nodarbības mācību gada laikā notiek Siguldas Sporta skolas sporta zālē un Allažu Sporta centrā. Tiek nodrošināts transports bērnu nokļūšanai no skolām gan uz Sporta skolu, gan uz Allažiem. Informācija par Basketbola nodaļu, zvanot uz tālruni 22022898.

Badmintona nodaļā var pieteikties zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz 10 gadiem (2010.–2007.gadā dzimušie). Siguldas Sporta skolas badmintonisti visās vecuma grupās ir vieni no spēcīgākajiem Latvijā. Šīs nodaļas treniņgrupu nodarbības mācību gada laikā notiek Siguldas 1.pamatskolas sporta zālē. Informācija par nodarbībām, zvanot trenerim Uvim Raivim Kronenbergam uz tālruni 26743268

Vieglatlētikas nodaļā var pieteikties zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz 11 gadiem (2010.–2006.gadā dzimušie). Vieglatlētikas pamatā ir cilvēku dabiskās kustības – iešana, skriešana, lēkšana. Kopumā ir apmēram 120 vieglatlētikas disciplīnas un to paveidi, kas piedāvā iespēju izvēlēties sev piemērotāko. Sporta veids attīsta un izkopj organisma galvenās fiziskās īpašības. Siguldas Sporta skolas vieglatlētu nodarbības mācību gada laikā notiks stadionā (rudens, pavasara, vasaras periodā) un Siguldas Sporta centrā. Informācija par nodarbībām, zvanot trenerei Solveigai Ziediņai uz tālruni 29241680.

Dambretes nodaļā var pieteikties zēni un meitenes vecumā no septiņiem līdz 10 gadiem (2010.–2007.gadā dzimušie). Dambretes galvenais uzdevums ir attīstīt domāšanas procesus, veicināt un uzlabot atmiņu un iztēli. Siguldas dambretisti regulāri izcīna godalgotas vietas Latvijas jauniešu čempionātos 64 un 100 lauciņu dambretē, pārstāv Latviju Eiropas un pasaules jauniešu čempionātos. Dambretistu nodarbības mācību gada laikā notiek Siguldas Valsts ģimnāzijas telpās. Informācija par nodarbībām, zvanot trenerim Edgaram Ratniekam uz tālruni 29711798.

Distanču slēpošanas nodaļā var pieteikties zēni un meitenes no septiņu līdz 11 gadu vecumam (2010.–2006.gadā dzimušie). Nodarbības mācību gada laikā notiek Fischer slēpošanas centrā. Informācija par Distanču slēpošanas nodaļu pieejama, zvanot uz tālruni 22022898.

Kalnu slēpošanas nodaļā tiek uzņemti zēni un meitenes no astoņu līdz 10 gadu vecumam (2009.–2007.gadā dzimušie) ar atbilstošu fizisko un speciālo sagatavotību konkursa kārtībā. Kontrolnormatīvu kārtošana, lai iestātos Kalnu slēpošanas nodaļā, notiks 28.augustā plkst.10.00 Siguldas pilsētas stadionā, Ata Kronvalda ielā 7. Informācija par Kalnu slēpošanas nodaļu pieejama, zvanot uz tālruni 29427341.

Peldēšanas nodaļā tiek uzņemti zēni un meitenes no septiņu līdz 10 gadu vecumam (2010.–2007.gadā dzimušie) konkursa kārtībā. Iestājpārbaudījumi notiks 2.septembrī plkst.10.00 Siguldas Sporta centrā, Ata Kronvalda ielā 7A. Informācija par Peldēšanas nodaļu pieejama, zvanot uz tālruni 29427341.

Orientēšanās sporta nodaļā tiek uzņemti zēni un meitenes no septiņu līdz 12 gadu vecumam (2010.–2005.gadā dzimušie). Orientēšanās sports ir aizraujoša aktivitāte, atrašanas prieks un kopīgi pavadīts laiks; dabas un apkārtnes iepazīšana, mācīšanās būt vērīgam, savas izdomas, veiklības un veiksmes pārbaudīšana. Un tas viss svaigā gaisā. Informācija par nodarbībām, zvanot trenerim Atim Heinolam uz tālruni 26379414.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi