×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-15
Siguldiešiem divi čempiona tituli Jaunatnes pludmales volejbola čempionātā

12. un 13.augustā Rīgā norisinājās Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta finālsacensības, kurās pēc četru posmu sacensībām bija ieradušies labākie Latvijas jaunie pludmales volejbola spēlētāji, lai noskaidrotu Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionus četrās vecuma grupās.

Jaunākajā U–13 (2005.gadā dzimušie un jaunāki) vecuma grupā zēniem Gustavs Auziņš un Kārlis Jaundžeikars starp 16 finālkomandām, nezaudējot nevienā spēlē, izcīnīja pirmo vietu. Ļoti saspringtā finālspēlē, kuru nācās divreiz pārtraukt negaisa dēļ, Gustavs un Kārlis ar rezultātu 2:1 (11:15; 15:6; 15:12) uzvarēja mājinieku komandu no „O-Sands” – Gabrielu Kokinu un Bruno Bulgaču.

U–15 (2003.gadā dzimušie un jaunāki) vecuma grupā zēniem pirmo vietu izcīnīja Sandijs Suhānovs un Dāvis Vēvers (maija beigās un jūnija sākumā Pasaules skolu čempionātā pludmales volejbolā izcīnija otro vietu) finālspēlē ar rezultātu 2:1 (15:12; 13:15; 15:13) uzvarēja reitinga pirmo komandu no Tukuma Sporta skolas – Sandi Bērziņu un Leo Saulīti. Sandim un Leo šī bija pirmā zaudētā spēle sezonā. Latvijas Jaunatnes čempionāta finālspēlē par trešo–ceturto vietu Klāvs Vilde un Reinis Rorbaks ar rezultātu 2:0 (15:12; 15:13) uzvarēja Engures komandu Kasparu Kronbergu un Ernestu Gūtmani un izcīnīja trešo vietu. Vēl viena siguldiešu komanda – Ralfs Knēža – un Gustavs Auziņš ieguva dalīto piekto – astoto vietu.

U–17 (2001.gadā dzimušie un jaunāki) vecuma grupā zēniem finālsacensībās piedalījās 12 komandas. Ralfs Balodis un Mārtiņš Auziņš, kā arī Kristaps Liepa, kurš spēlēja kopā ar Klāvu Vildi ieguva dalīto piekto – astoto vietu.

U–19 (1999.gadā dzimušie un jaunāki) vecuma grupā zēniem Strenču novada pārstāvis Siguldas Valsts ģimnāzijas skolēns Kārlis Gaigals, spēlējot kopā ar Edgaru Rozi (Rūjienas novads), izcīnīja piekto – astoto vietu.

Informācija par Latvijas Jaunatnes pludmales volejbola čempionāta finālspēlēm jauniešiem pieejama šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas Valsts ģimnāzijas sporta skolotājs
Normunds Šulte


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi