×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-16
Bērnudārzu audzēkņu vecākus aicina uz tikšanos par plānotajām izmaiņām ēdināšanas pakalpojumu cenās

SIA “Vita Mārkets” informē, ka otrdien, 22.augustā plkst.18.00 Siguldas Valsts ģimnāzijā notiks tikšanās ar pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu vecākiem par plānotajām izmaiņām ēdināšanas pakalpojumu cenās no 2017.gada septembra. Tikšanās laikā vecākiem būs iespēja arī precizēt neskaidros jautājumus par ēdināšanas pakalpojumu un samaksas nosacījumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Baiba Horelika
- 2017-08-18 10:02

Varbūt var nodot atbildīgajam par PII ēdināšanas sapulci, lai palūdz VITA Mārkets sagatavot izcenojumu 1 bērnam, cik izmaksā ēdienkarte piem. 1 nedēļai (ar konkrētiem cipariem pret konkrēto ēdienu.) Ja jau ir vēlme palielināt samaksu ēdināšanu, tad jau šādi aprēķini ir veikti.

Atbilde: Baiba Horelika
Administrācija
- 2017-08-18 10:11

Labdien, Baiba Horelika!

Paldies par Jūsu ierosinājumu, nodosim to SIA „Vita Mārkets” un lūgsim skaidrot to tikšanās laikā ar vecākiem.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Iveta Maurina
- 2017-08-16 20:02

Varbūt ir iespēja pacelt jautājumu par ēdinātāja mainīšanu,ja jau tik uzstājīgi katru pusgadu tiek celta maksa??

Atbilde: Iveta Maurina
Administrācija
- 2017-08-17 09:09

Labdien, Iveta Mauriņa!

Maksa par ēdināšanu pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņiem – 2,50 eiro par trīsreizēju ēdināšanu dienā – ir saglabājusies nemainīga vairāk nekā divus gadus, neskatoties uz to, ka pārtikas produktu cenas, minimālā alga un citas izmaksas šo gadu laikā valstī ir pieaugušas.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Sandra Kanca
- 2017-08-16 13:23

Iesaku jau laicīgi publicēt izmaiņas, jo, ņemot vērā pagājušā gada pieredzi, sarunas varētu izvērsties gana smagas. Tāpat noteikti ir vērts, ka šajā tikšanās reizē piedalās ne tikai SIA "Vita Mārkets" ierindas darbinieki, bet arī vadība, kura var pieņemt lēmumu un ietekmēt notiekošo.

Un vai tomēr nav pienācis laiks arī pašvaldībai piedalīties pirmsskolnieku pusdienu dotēšanā, kā tas ir daudzās citās pašvaldībās, kur daļu no maksas sedz pašvaldība, bet otru daļu sedz vecāki.

Atbilde: Sandra Kanca
Administrācija
- 2017-08-16 16:48

Labdien, Sandra Kanca!

Sarunā ar vecākiem piedalīsies SIA „VITA Mārkets” valdes locekle Vita Rendeniece un atbildīgie speciālisti. Pašvaldību pārstāvēs priekšsēdētāja vietniece Līga Sausiņa.
Pašvaldība šogad neuzsāks dotēt pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņu ēdināšanas pakalpojumus no pašvaldības budžeta – šobrīd no Pierīgas pašvaldībām to daļēji veic tikai Garkalnes novada pašvaldība, tomēr šo iespēju var izvērtēt, plānojot nākamā gada pašvaldības budžetu.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi