×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-16
„Vizbulīte” piedalās deju festivālā „Europäische Jugendwochen” Vācijā
Jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte” nesen atgriezies no Vācijas, kur pavadīja 10 dienas deju festivālā „Europäische Jugendwochen”. Festivāls šogad tiek organizēts jau 59.reizi, pasākumu padara vēl īpašāku tā atrašanās vieta – Ludvigšteinas viduslaiku pilī.
 
Šogad „Vizbulīte” šo festivālu apmeklēja jau 11.reizi. Draudzība ar „Europäische Jugendwochen” festivālu un tā organizatoriem aizsākusies 1992.gadā, kad Daina Štāla kopā ar Siguldas dejotājiem pirmo reizi apmeklēja Ludvigšteinas pili. Ar katru gadu draudzība tikai aug un paliek stiprāka, Siguldiešus Ludvigšteinā mīl un gaida vienmēr. 
 
Kopumā festivālu piedalījās apmēram 120 dalībnieku, pārstāvot tādas valstis kā Turcija, Ungārija, Vācija, Nīderlande un Latvija. Pasākuma pamatā ir sadraudzība starp Eiropas valstīm un mieru pasaulē, kā arī kultūras un pieredzes apmaiņa caur dziesmām, dejām, rotaļām, nacionālo virtuvi un kopīgu muzicēšanu.
 
Jauniešu deju kolektīvs „Vizbulīte” ir gandarīti par paveikto un pateicīgi Siguldas novada pašvaldībai par atbalstu un doto iespēju prezentēt sevi un savu pilsētu ārpus Latvijas robežām. Bet tagad ar jauniem iespaidiem un uzņemto enerģiju nevaram vien sagaidīt jauno deju sezonu, kas solās būt notikumiem bagāta un elpu aizraujoša, jo Latvija svinēs savus pirmos 100!
 
Informāciju sagatavoja:
Malvīne Soste

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi