×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-22
Nedēļas nogalē jauniešus aicina uz sportiskiem Raiņa parka svētkiem

Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” 26.augustā no plkst.10.00 līdz 17.00 aicina uz Raiņa parka svētkiem, kuru laikā ikkatram būs iespēja piedalīties izglītojošās un aizraujošās aktivitātēs un konkursos.

Sadarbībā ar „Dronu skolu” Raiņa parka svētkos ikviens varēs gūt īsu ieskatu dronu darbības un tālvadības principos, kā arī noteikumos, kas regulē to izmantošanu. Arī pašiem pasākuma dalībniekiem profesionāla instruktora uzraudzībā būs iespēja apgūt iemaņas lidojumiem ar dronu virtuālā vidē, piedalīties sacensībās uz precizitāti un ātrumu, kā arī sagatavoties praktiskajam lidojumam.

Savukārt Jauno fiziķu skola ne tikai pārsteigs ar saviem priekšnesumiem, bet arī aicinās jauniešus pašus izveidot savas raķetes, spēlēties ar uguni, mēģināt izprast līdzsvara problēmas, pūst neparastus burbuļus vai veikt dažādus citus eksperimentus.

Lielu ievērību pasākuma programmā ir ieguvis „Čikāšanās čempionāts”, kas sniegs iespēju jebkuram interesentam izmēģināt veiksmi, cīnoties par Siguldas novada „Čikāšanās čempiona” titulu.

Ja laikapstākļi būs atbilstoši, Raiņa parkā īpaši izveidotā baseinā būs iespējams izmēģināt arī skimborda nodarbību – ūdens sporta veidu, kurā tiek izmantots dēlis, kas slīd pa ūdens virsmu un uz tā tiek izpildīti triki.

Raiņa parka svētkos norisināsies arī ekstrēmā sporta sacensības „Rampu kauss 2017”, par kuru dalībnieku varēs kļūt ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma, reģistrējoties pasākuma dienā no plkst.10.00 līdz 12.00.

Slackline aktivitāte būs interesanta nodarbe visiem, kuri vēlēsies pārbaudīt savu drosmi balansēšanā uz platas lentas, kas nostiepta starp diviem kokiem. „Fit Nation Latvia” pārstāvji ikkatram interesentam palīdzēs iegūt teorētiskas un praktiskas zināšanas, kas palīdzēs efektīvāk un drošāk noturēties uz lentas. Tāpat pasākuma dalībnieki varēs izmēģināt balance board jeb līdzsvara dēļa treniņus, kas stimulē taktiskās un kinētiskās izjūtas, attīsta koordināciju un rotācijas kustības.

Mierīgākas atpūtas cienītājiem plkst.10.00 būs iespēja piedalīties jogas nodarbībā, kuru vadīs Daina Liepiņa. Tā būs garīga un iekustinoša rīta prakse, vingrojumi fiziskā ķermeņa atmodināšanai, kā arī mantru skandēšana, kas attīrīs zemapziņu no nevēlamām domām un jūtām. Reģistrācija nodarbībai pa tālruni 26384528.

Radošā atpūtas zona „Ligzda” būs vieta, kur bērniem un jauniešiem tiks sniegta iespēja iesaistīties jautrās un izzinošās aktivitātēs. Tajā būs iespēja iegūt hennas zīmējumus, kā arī atpūsties tiem, kas savus spēkus izsmēluši pasākuma laikā.

Basketbola entuziastiem un tenisa interesentiem būs iespēja vērot basketbola turnīru „Koka bumba 2017” un Siguldas novada tenisa turnīru, kuros spēkus un izturību pierādīs Siguldas un kaimiņu novadu labākie sportisti un sporta entuziasti. Reģistrācija strītbola sacensībām „Koka bumba 2017" norisinās pa tālruni 26368545, savukārt Siguldas novada tenisa turnīram dalībnieki aicināti pieteikties, zvanot uz tālruni 26520615 (dalības maksa tenisa turnīrā – 10 eiro).

Raiņa parka svētku programma:

  • 10.00 – 12.00 reģistrācija sacensībām „Rampu kauss” un „Koka bumba 2017”;
  • 10.00 reģistrācija un sacensību sākums Siguldas novada tenisa turnīram;
  • 10.00 jogas nodarbība;
  • 11.00 longboard noma;
  • 12.00 „Rampu kauss” sacensību sākums;
  • 12.00 „Koka bumba 2017” sacensību sākums;
  • 12.00 slackline treniņi;
  • 12.00 – 17.00 „Dronu skolas” aktivitātes;
  • 12.00 – 17.00 „Jauno fiziķu skolas” nodarbības;
  • 12.00 – 17.00 skimboards;
  • 12.00 – 17.00 radošā atpūtas zona „Ligzda”;
  • 14.00 „Čikāšanās čempionāts”;
  • 15.00 slackline duo battle;
  • 17.00 sacensību dalībnieku apbalvošana.

Ieeja un dalība pasākuma aktivitātēs – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi