×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-22
Velosporta cienītājus aicina piedalīties „S!–Velo 2017” ceturtajā posmā

Ceturtdien, 24.augustā, Fischer Slēpošanas centrā notiks aizraujošā riteņbraukšanas seriāla „S!–Velo 2017” ceturtais, pirmspēdējais posms, pulcējot gan profesionālus sportistus, gan riteņbraukšanas entuziastus.

„S!–Velo 2017” vasaras pirmajos trīs posmos pulcēja vairāk nekā 500 dalībniekus. Riteņbraukšanas seriāls norisinās jau trešo gadu un no šī gada piedāvā iespēju savus spēkus izaicināt arī pieaugušajiem. Sacensībās veicamās distances ir sākot no 400 metriem līdz pat 15 kilometriem atkarībā no sportotāju vecuma un fiziskās sagatavotības.

Kopumā dalībnieki var startēt 22 grupās, sākot no pavisam maziem sportotājiem „dipu-dapu” skrejriteņu klasē, līdz pat profesionāliem un pieredzējušiem riteņbraucējiem – 1977.gadā un agrāk dzimušiem sportistiem. Riteņbraucēji var piedalīties arī open jeb atklātajā grupā dalībniekiem bez lielas sacensību pieredzes.

Starta numuru saņemšana un precizēšana sākas no plkst.17.30 un sacensību starts tiek dots no plkst.18.00 līdz 19.30 (brīvais starts). Savukārt „dipu-dapu” klases startēs no plkst.19.00 līdz 19.20.

28.septembrī notiks „S!–Velo 2017” noslēdzošais posms. Atgādinām, ka septembra beigās un oktobra sākumā norisināsies arī pēdējie „S!–Skate” un „Siguldas apļu” posmi.

Iepriekšēja reģistrēšanās sacensībām norisinās šeit.

Informāciju sagatavoja:
SIA „Siguldas Sporta serviss”
sabiedrisko attiecību un mārketinga speciāliste
Aneta Galdiņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi