×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-25
Siguldas novada Jaunrades centra jaunā sezona

Siguldas novada Jaunrades centrs Skolas ielā 3 piedāvā skolēniem un jauniešiem apmeklēt bezmaksas interešu izglītības pulciņus un grupu nodarbības. Zinību dienas pasākumā, kas norisināsies 1.septembrī no plkst.16.00 Siguldas stacijas laukumā, darbosies Jaunrades centra Interešu kiosks, kurā bērni un jaunieši varēs izmēģināt dažādas prasmes un pieteikties uz pulciņiem.

Jaunajā mācību gadā Jaunrades centrs piedāvās vairākas nodarbības: elektroniku, Lego robotiku, mehatroniku, lidmodelismu, motodarbnīcu, kokapstrādi, pašdarināta papīra mākslu, smilšu mākslu, gleznošanu, keramiku, tekstilmākslu, rotu gatavošanas studiju, makšķernieku pulciņu, bridža un vides pulciņus, jaunsargu un ielu vingrotāju grupas. Nodarbību laiki tiks izziņoti septembrī.

Arī šajā sezonā Siguldas novada Jaunrades centrā Skolas ielā 3 darbosies sākumskolas vecuma skolēnu brīvā laika pavadīšanas centrs „Ideju namiņš”, kurā skolēni pēc stundām tiek aicināti radoši atpūsties drošās telpās skolotāju uzraudzībā. „Ideju namiņš” no 4.septembra būs atvērts darbdienās plkst.12.30–19.00. Skolēnu brīvlaikā „Ideju namiņā” tiks piedāvātas dienas nodarbības Sajūtu pētnieku laboratorijā.

Savukārt Harmoniskās attīstības grupā „Kastanītis” no pirmdienas līdz ceturtdienai tiks organizētas rotaļu nodarbības divus līdz četrus gadus veciem mazuļiem, kurās bērni apgūs vecumam nepieciešamās zināšanas un prasmes, kā arī attīstīs spēju pārvarēt saskarsmes grūtības. Nodarbībās aicināti piedalīties arī vecāki, mācoties vadīt bērnu attīstošās rotaļas. Piecus līdz sešus gadus veciem bērniem no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst.9.00–14.00 notiks pirmsskolas izglītības grupas nodarbības, kur tiks apgūta obligātās izglītības programma un pastiprināti pētītas latviskās tradīcijas.

Siguldas novada Jaunrades centra ietvaros darbojas arī jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” – no septembra tas atsāks darbu pašvaldības Pakalpojumu centra ēkā Raiņa ielā 3. Ikviens radošs un aktīvs jaunietis šeit var realizēt savas idejas un lietderīgi pavadīt brīvo laiku. Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” turpinās jauniešu projektu „Domā domas domē”, kurā tiek stiprinātas novada skolu skolēnu līdzpārvaldes un veidota Siguldas jauniešu dome.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi