×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-28
Šodien Siguldā norisinās 27.Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciens; plānoti satiksmes ierobežojumi

Svētdien, 3.septembrī, Siguldā un tās apkārtnē norisināsies gada lielākais riteņbraukšanas notikums Latvijā – 27.Latvijas riteņbraucēju Vienības velobrauciens. Iepriekšēja pieteikšanās Vienības velobraucienam norisināsies līdz 29.augustam. Dalības maksa, reģistrējoties līdz 29.augustam, ir no 20 līdz 33 eiro; reģistrējoties sacensību dienā – no 30 līdz 40 eiro;  Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem, reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, 20% atlaide dalības maksai.

Vienības velobrauciena dalībniekiem būs iespēja izvēlēties kādu no četrām distancēm:

Uzmanību! Vienības velobrauciena laikā Siguldā un tās apkārtnē būs satiksmes ierobežojumi!

Satiksme tiks slēgta vai ierobežota:

  • Gaujas ielā un Turaidas ielā (autoceļš P8 posmā Sigulda–Turaida) plkst.10.00–10.40 un plkst.12.00–17.00;
  • Cēsu ielā plkst.8.00–17.30;
  • Lāčplēša ielas posmā no Leona Paegles ielas līdz Jāņa Poruka ielai plkst.8.00–17.30;
  • Jāņa Poruka ielā plkst.10.00–10.40 un plkst.12.00–17.30;
  • Leona Paegles ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam plkst.12.00–16.30. Līdz plkst.12.00 iebraukšana uz stāvlaukumu pie Panorāmas rata, pēc plkst.16.30 izbraukšana no stāvlaukumiem pie Panorāmas rata un Gaisa trošu ceļa;
  • Līvkalna ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Skolas ielai plkst.12.30–14.30;
  • Pils ielas posmā no Cēsu ielas līdz Baznīcas ielai plkst.12.30–14.30;
  • sporta brauciena laikā (starts Cēsu un Raiņa ielas krustojumā): Raiņa iela–Pils iela–Šveices iela–Kalna iela–Noliktavas iela–Vidzemes šoseja (A2) plkst.10.00–10.50.
  • kalnu divriteņu brauciena laikā (starts Cēsu un Raiņa ielas krustojumā): Raiņa iela–Pils iela–Šveices iela–Kalna iela–Lorupes ceļš (V96) plkst.12.30–13.30;
  • tautas brauciena laikā (starts Cēsu un Raiņa ielas krustojumā): Raiņa iela–Pils iela–Šveices iela–Kalna iela–Noliktavas iela–Vidzemes šoseja (A2)–Silciems plkst.13.30–15.00.

Satiksme velobrauciena zonās tiks atjaunota, sekojot dalībnieku plūsmai trasē. Automašīnu apstāšanās un stāvēšana ielu malās velobrauciena laikā atļauta atbilstoši Ceļu satiksmes noteikumiem.

Novietot transportlīdzekļus aizliegts: Raiņa ielas posmā no Cēsu ielas līdz Pils ielai, Leona Paegles ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Svētku laukumam, Cēsu ielā, Šveices ielā, Kalna ielā, Noliktavas ielā, Līvkalna ielā, kā arī daudzdzīvokļu namu pagalmos.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi