×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-28
„Siguldas Tornī” būs skatāma „Happy Art Museum” mākslinieku izstāde

No 1.septembra līdz 1.oktobrim kultūras un mākslas telpā „Siguldas Tornis” būs skatāma galerijas „Happy Art Museum” mākslinieku izstāde „Tikšanās ārpus laika”.

Izstādē būs redzamas Parīzē dzīvojošo mākslinieku no apvienības „Karavan Gallery ” – Šalvas Khahanašvili, Benediktes Gerin, Belkas Lassare, Žaka Krenn, Venecuēlā dzimušā mākslinieka Karima Borhesa – grafiskie darbi un foto kolāžas. Tās ir melnbaltās refleksijas par Parīzes bohēmisko gaisotni. Maskavas mākslinieku Denisa Mihailova, Lidijas Vitkovskas, Dašas Delone un Dimas Gorjačkina gleznieciskie eksperimenti. Skatītāji varēs iepazīties arī ar Izraēlas autora Ruvena Šezena abstrakto glezniecību un Ramaza Razmadze ironiskajiem portretējumiem, kā arī galerijas „Happy Art Museum” flagmaņu Daga Viduleja, Jura Dimitera un Sergeja Djomina jauniem darbiem.

Pārstāvētos autorus vieno ne tikai sirsnīgas draugu attiecības un dalība daudzos starptautiskos projektos, bet arī bezkompromisa nekomerciāla attieksme pret radošo procesu. Kopā būšana Rīgā, Parīzes darbnīcās, Hong Kongas grezno viesnīcu augšējos stāvos, Kutaisi viesmīlīgajos krodziņos, Tel Avivas pludmalē, „Art Riga” festivālā un garās sarunās, kas turpinās arī neklātienē, domās un mākslā.

Kultūras un mākslas telpa „Siguldas Tornis” atvērta no maija līdz oktobrimpiektdienās, sestdienās, svētdienās no plkst.12.00 līdz 17.00. Apmeklējumus iespējams pieteikt arī citā laikā, iepriekš zvanot uz tālruni 29218240.

Ieeja – par ziedojumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi