×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-28
Notiks Zinību dienas svinības „Sajūti skolas garšu!”

Piektdien, 1.septembrī, no plkst.16.00 līdz 22.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā Siguldas novada skolēni un viņu vecāki aicināti atzīmēt Zinību dienu pasākumā „Sajuti skolas garšu!”. Pasākumu vadīs Jānis Kozlovskis.

No plkst.16.00 līdz 20.00 pasākuma apmeklētāji aicināti līdzdarboties radošajās darbnīcās, kur aktivitātes piedāvās Rīgas Tehniskās universitātes Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes studenti, kā arī Siguldas novada Jaunrades centrsun Siguldas Sporta skola.

No plkst.16.00 līdz 22.00 darbosies mākslu skolas „Baltais Flīģelis” fotokabīne, savukārt plkst.16.50 un 19.00 pasākuma apmeklētājus ar krāšņām gaismas spēlēm un trokšņu burvību pārsteigs Rīgas Tehniskās universitātes Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes studentu šovs.

No plkst.17.30 līdz 19.00 apmeklētāji aicināti darboties Rīgas dīdžeju skolas un bezalkoholisko kokteiļu gatavošanas meistarklasēs.

No plkst.16.00 līdz 18.00 „Atceries vai Iedomājies par sākumskolu!”

  • Darbosies Lielo burbuļu gatavošanas un sejiņu apgleznošanas darbnīca, Stacijas laukumā viesosies cirka mākslinieki.
  • Plkst.16.00 Liepājas Leļļu teātris aicinās uz tikšanos ar Zaķu ģimeni izrādē „Kā zaķis par zaķi brauca”, kas veidota pēc latviešu tautas pasakas motīviem. Izrāde piemērota bērniem no divu gadu vecuma.
  • No plkst.16.00 līdz 18.00 dzelzceļa stacijas ēkā darbosies leļļu teātra meistardarbnīcas, bet no plkst.16.00 līdz 20.00 – Ēnu teātra meistardarbīcas.

No plkst.18.00 līdz 20.00 „Stiprinies vai ārprāts pamatskolā”

  • Plkst.19.30 pasākuma apmeklētājus pārsteigs ekstrēmā velo šovu komanda Greentrials” ar programmu „Greentrials Bike Tour”. Komanda apvieno vairākus sporta veidus, no kuriem tiek veidotas šova programmas. Komandas atpazīstamākie braucēji: velotriāls – Jānis Lācis; BMX flatland – Dāvis Dudelis; BMX freestyle – Lauris Gulbis. Šova balss – Jānis Bukšs.

No plkst.20.00 līdz 22.00 „Tiecies un izbaudi vidusskolu!”

Vakara muzikālākajā daļā uz skatuves redzēsim un dzirdēsim:

  • plkst.20.10 indie deju mūzikas apvienību „Martas Asinis”;
  • plkst.20.50 un 21.45 Rīgas Dīdžeju skolas un Bārmeņu apvienoto šovu;
  • plkst.21.00 uz skatuves kāps siguldieši –blūzroka trio „So Lucid Electric Feel”;
  • plkst.22.00 skatuves programmu noslēgs Rick Feds (īstajā vārdā Rihards Fedotovs) - multiinstrumentālists un producents, viens no spēcīgākajiem „finger drumming”, sempleru spēles pārstāvjiem pasaulē.

Dalība – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi