×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-29
Siguldas Sporta centrā jaunas grupu nodarbības un paplašināta peldētapmācība

​Siguldas Sporta centrā septembrī sāksies vairākas jaunas grupu nodarbības – TRX, GRIP, ciguns un Aquafitmat. Tiks paplašināta arī peldētapmācība būs iespēja apmeklēt bezmaksas ārpusstundu peldētapmācības nodarbības izglītības iestāžu audzēkņiem, grupu un individuālās peldētapmācības nodarbības bērniem un pieaugušajiem, kā arī iespēja apgūt peldētprasmi profesionālā līmenī.

TRX ir vidēji augstas intensitātes intervālu nodarbība, izmantojot speciālu piekares sistēmu, un galvenais slodzes elements tajā ir katra dalībnieka ķermeņa svars.

Arī GRIP ir vidēji augstas intensitātes intervālu nodarbība, kurā tiek izmantots svara stienis. Katram dalībniekam individuāli pielāgojamais svars uz stieņa ļauj noslogot visas ķermeņa muskuļu grupas un pakāpeniski palielināt intensitāti.

Maksa par TRX un GRIP nodarbību – 5,50 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 5 eiro.

Savukārt AQUAFITMAT ir vidēji augstas intensitātes intervālu nodarbība peldbaseinā, izmantojot piepūšamos fitnesa matračus. Izpildot uz tiem dažādus vingrojumus, nepieciešama līdzsvara koordinēšana, radot papildu slodzi visām ķermeņa daļām. Nodarbības maksa – 14 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 12 eiro.

Ciguna veselības vingrošanas nodarbības, pateicoties ESF projektam Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā”, Siguldas novada iedzīvotājiem pieejamas bez maksas. Ciguns ir sena Austrumu veselības uzturēšanas sistēma, kas ļauj saviem spēkiem atveseļoties no slimībām un stiprināt veselību.

No šī gada septembra līdz 2019.gada decembrim Siguldas Sporta centrs piedāvās bezmaksas ārpusstundu peldētapmācības nodarbības Siguldas novada izglītības iestāžu pamatskolas audzēkņiem no 2. līdz 9.klasei. Nodarbības tiek organizētas ar Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 ,,Esi vesels Siguldas novadā!” un Siguldas novada pašvaldības atbalstu. Šīs bezmaksas nodarbības varēs apmeklēt ikviens audzēknis, kuram attiecīgajā mēnesī nebūs ieplānota peldēšanas nodarbība skolas programmas ietvaros. Katrs skolēns var apmeklēt trīs nodarbības mācību gada laikā, vienlaikus uzlabojot atzīmi sporta stundā. Nodarbības notiks trīs reizes nedēļā – pirmdienās, otrdienās un ceturtdienās plkst.16.00. Uz nodarbībām jāpiesakās iepriekš, zvanot uz tālruni 25448860 vai 67973111.

Siguldas Sporta centrs piedāvā arī grupu un individuālās peldētapmācības nodarbības pieaugušajiem un dažāda vecuma bērniem, tai skaitā arī peldināšanas nodarbības zīdaiņiem. Iepriekšēja pieteikšanās uz grupu nodarbībām, zvanot uz tālruni 25448860 vai 67973111. Maksa par peldētapmacības nodarbībām pieaugušajiem – 7,50 eiro, bērniem – 7 eiro. Maksa par individuālajām peldētapmācības nodarbībām gan bērniem, gan pieaugušajiem – 12 eiro.

 Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem jebkurai nodarbībai – 10% atlaide. Nodarbību grafiks pieejams šeit.

Siguldas Sporta skola aicina bērnus vecumā no septiņiem līdz desmit gadiem, pieteikties profesionālās ievirzes sporta izglītības peldēšanas programmā. Audzēkņu uzņemšana notiks Siguldas Sporta centra peldbaseinā 2.septembrī, plkst.10.00. Kopumā tiks komplektētas divas grupas, katrā grupā 12 audzēkņi. Nodarbības notiks pirmdienās, trešdienās un piektdienās, un tās vadīs treneris Gustavs Zālītis. Savukārt tiem peldēšanas interesentiem, kuri neiekļausies profesionālās ievirzes sporta izglītības peldēšanas programmā, Siguldas Sporta skola piedāvās nodarbības interešu izglītības peldēšanas programmā, kur kopumā tiks uzņemti 48 bērni. Audzēkņu pieteikšanās interešu izglītības programmā notiks no 4.septembra. Nodarbības vadīs treneres Daiga Jankauska un Andra Fridrihsone. Maksa par profesionālās ievirzes programmas nodarbībām būs 10 eiro mēnesī, savukārt par interešu izglītības programmas nodarbībām – 15 eiro mēnesī. Nodarbību maksu šajās programmās apstiprina Siguldas novada pašvaldība. 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi