×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-08-29
Nedēļas nogalē notiks akcija „Glezno visi!” un Rudens gadatirgus

​24.septembrī novadniekiem un Siguldas viesiem jau septīto gadu būs iespēja apvienot gastronomiskos un iepirkšanās priekus ar mākslas akciju „Glezno visi!” un rudens ainavu baudīšanu.

24.septembrī no plkst.12.00 līdz 16.00 Siguldas novadā notiks ikgadējā mākslas akcija „Glezno visi”. Šogad rudens ainavas lieli un mazi mākslinieki aicināti gleznot sešās vietās – Gleznotājkalnā, Siguldas pils kompleksā, Svētku laukumā, Krimuldas muižā, Allažos un Jūdažos.Mākslas akcijā aicināts iesaistīties ikviens – vai tas būtu kādas mākslas studijas dalībnieks, ekonomists, mājsaimniece, bērns vai vectētiņš, jo akcijas laikā par mākslinieku var kļūt ikkatrs!

Katrā akcijas norises vietā būs sastopams kāds Siguldas mākslinieks – Svētku laukumā gleznos Patrīcija Brekte, Siguldas pils kompleksā – Zinaīda Ceske, Gleznotājkalnā – Agita Zālīte, Krimuldas muižā – Elmārs Gaigalnieks, Allažos – Laura Rostoka, bet Jūdažu parkā – Ieva Vanaga. Rudens noskaņu iemūžināšanai visās gleznošanas vietās būs pieejamas krāsas, otas un kartona pamatnes, tomēr  ikviens aicināts ņemt līdzi arī savus iecienītos gleznošanas piederumus un molbertus, kas katrā vietā būs, taču ierobežotā skaitā.

Akcija „Glezno visi” notiek jau septīto gadu, pulcējot arvien vairāk gleznotgribētāju. Akcijas ideja pieder māksliniekam Elmāram Gaigalniekam, to atbalsta Siguldas novada pašvaldība un rīko papīrmākslas darbnīca „Viktora vēstules”.

Savukārt no plkst.9.00 līdz 16.00 Rudens gadatirgus Svētku laukumā pulcēs amatniekus, zemniekus un mājražotājus, tradicionāli liekot akcentu uz Latvijā audzēto, gatavoto un darināto. Tirgošanos no plkst.11.00 līdz 14.00 papildinās kultūras programma, kuras ietvaros ar dziesmām, dejām un atraktīviem priekšnesumiem, sezonu uzsākot, sevi prezentēs Siguldas novada amatiermākslu kolektīvi. Pasākumā tiks paziņoti un apbalvoti konkursa „Sakoptākais īpašums Siguldas novadā 2017” laureāti.

Dalība pasākumos – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi