×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-05
Pirmsskolniekiem būs pieejamas bezmaksas vingrošanas nodarbības

Lai sekmētu bērnu fizisko attīstību, visos Siguldas bērnudārzos, kā arī Jaunrades centra, Allažu pamatskolas un Mores pamatskolas pirmsskolas grupās no 11.septembra būs pieejamas bezmaksas vingrošanas nodarbības piecus un sešus gadus veciem bērniem.

Aktivitātes tiks organizētas grupās, un tās norisināsies divas reizes nedēļā. Nodarbības vadīs profesionāls fizioterapeits, kurš izvēlēsies un pielietos audzēkņu funkcionālajam stāvoklim atbilstošas metodes, vēlāk arī analizējot sasniegtos rezultātus – bērnu fizisko attīstību, stāju, gaitu, kas tieši pirmsskolas vecumā ir ļoti svarīgi.

Vingrošanas nodarbības piecus un sešus gadus veciem bērniem būs pieejamas arī nākamajos mācību gados. Kopumā plānots, ka līdz 2019.gada beigām tiks organizētas vairāk nekā 5000 šāda veida bezmaksas nodarbības. Vingrošanas nodarbību norisi iestādēs nodrošinās Rehabilitācijas centrs „Krimulda”, Mores pamatskolai pakalpojuma nodrošinātājs vēl tiek meklēts, savukārt jaunajā bērnudārzā „Tornīši” nodarbības tiks uzsāktas no nākamā gada rudens, jo šobrīd tajā vēl nav piecgadīgo un sešgadīgo izglītojamo.

Bezmaksas vingrošana mazajiem siguldiešiem tiek organizēta Siguldas novada pašvaldības īstenotā Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektā „Esi vesels Siguldas novadā!” (Nr.9.2.4.2/16/I/018). Lai veicinātu iedzīvotāju veselības paradumu maiņu un sekmētu slimību profilaksi, līdz 2019.gada beigām norisināsies 1268 aktivitātes – pasākumi, lekcijas, nodarbības, nodarbību cikli un nometnes, kas būs pieejamas lielam skaitam novada iedzīvotāju, īpaši bērniem, senioriem, bezdarbniekiem, trūcīgajiem iedzīvotājiem un personām ar invaliditāti un lauku iedzīvotājiem.

Kopējais plānotais projekta finansējums ir 200 497 eiro, tajā skaitā ESF finansējums ir 170 422,45 eiro, valsts budžeta finansējums ir 30 074,55 eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi