×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-06
Iedzīvotājus aicina uz tikšanos ar pašvaldības darbiniekiem par vairāku ielu projektēšanu

21.septembrī plkst.18.00 Siguldas pagasta Kultūras namā, Zinātnes ielā 7 Siguldas novada iedzīvotāji, kā arī visi interesenti aicināti uz tikšanos par Miera ielas projektēšanu, Helmaņa ielas projektēšanu posmā no Zinātnes līdz Jūdažu ielai; Jūdažu ielas projektēšanu; kā arī Avotu, Pīlādžu, Ābeļu un Dailes ielu savienojuma projektēšanu.

Visi interesenti savus jautājumus, priekšlikumus un ierosinājumus varēs apspriest gan ar pašvaldības speciālistiem, gan ar minēto ielu projektētāju Didzi Dāli no SIA „DD Projekti”.

Pēc ielu projektu dokumentācijas izstrādes tiks izsludināts būvniecības iepirkums, savukārt ielu pārbūvi plānots uzsākt nākamgad. 

Siguldas novada pašvaldība 2017.gadā novada ielu un ceļu uzturēšanai un pārbūvei investējusi vairāk nekā piecus miljonus eiro, arī turpmāko gadu pašvaldības prioritāte ir ielu un ceļu atjaunošana, izbūve, kā arī lietusūdens sistēmas pilnveidošana un sakārtošana, ik gadu šiem darbiem ieplānojot vairākus miljonus eiro.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Aleksejs Mjaliks
- 2017-09-07 09:31

Vai varētu palūgt jau gatavos rasējumus, skices u.c. saistītos dokumentus izlikt šeit? Tā tikšanās būs produktīvāka.

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2017-09-07 14:14

Labdien, Aleksej Mjalik!

Tā kā projektu dokumentācija ir apjomīga, aicinām ar to iepazīties Zinātnes ielā 7, otrajā stāvā, pirmdienās un ceturtdienās plkst.8.00–13.00 un 14.00–18.00.

Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Aleksejs Mjaliks
- 2017-09-18 08:34

Neturpināsim veco dziesmu par "apjomīgo dokumentāciju". Vismaz tik daudz kā rasējumus PDF failos jau varat izlikt arī šeit.

Atbilde: Aleksejs Mjaliks
Administrācija
- 2017-09-19 09:06

Labdien, Aleksej Mjalik!

Būsim pateicīgi par sapratni, un ceram, ka radīsiet iespēju klātienē iepazīties ar izstrādātajiem risinājuma variantiem un sniegt savu viedokli un priekšlikumus. Pašlaik, kad vēl dokumentācija un skices ir izstrādes stadijā un tajās regulāri tiek veiktas izmaiņas, darba procesa materiāli netiks publicēti, lai nemaldinātu interesentus. Izmaiņas dokumentācijā tiks veiktas arī, ņemot vērā pamatotus un lietderīgus iedzīvotāju ierosinājumus, kas tiks pausti 21.septembrī.

Ar cieņu
www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi