×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-07
ID karšu īpašniekiem pieejami 25 jauni piedāvājumi

Septembrī Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karšu (turpmāk – ID) programmai „Es esmu s!guldietis", kura jau līdz šim novadniekiem piedāvāja vairāk nekā 150 piedāvājumus, pievienojušies vēl 13 jauni sadarbības partneri ar 25 izdevīgiem piedāvājumiem.

ID karšu īpašniekiem turpmāk būs pieejama 15% atlaide maltītēm restorānā „Kungu rija”, 5% atlaide picērijā „La Pizza Veloce”, 10% atlaide lielajai kafijai „Latte” līdzņemšanai kafejnīcā „CofeeLab Latvia”, kā arī 10% atlaide Siguldas tropu tauriņu mājas apmeklējumam.

Tāpat Siguldas ID karšu īpašniekiem pieejamas jaunas atlaides degvielas uzpildes stacijās. No 12.septembra visās degvielas uzpildes stacijās „Virši-A” Latvijā Siguldas ID kartes īpašniekiem būs pieejama 4 centu atlaide no standarta cenas par katru ielieto degvielas litru, kā arī 10% atlaide karstajiem dzērieniem, savukārt degvielas uzpildes stacijā „Totāls” jau pieejama 1,5 centu atlaide katram ielietajam degvielas litram, kā arī 10% atlaide vējstiklu šķidruma iegādei un citas atlaides.

Izdevīgus piedāvājumus novadniekiem kopš septembra piedāvā arī vairāki veikali. Veikals „Siguldas pērle” piedāvā 5% atlaidi preču iegādei, savukārt pirkumiem virs 50 eiro ID karšu īpašniekiem tiks piedāvāta 10% atlaide. Piedāvājums ir spēkā arī veikalu tīkla pārstāvniecībās Ogrē un Ādažos. Savukārt salonā „Ieva” ID karšu īpašniekiem ir iespēja saņemt 10% atlaidi apģērbu un rotu iegādei, kā arī 15% atlaidi mākslinieka Andra Gūtmaņa gleznu iegādei un 10% atlaidi Dinas Dubiņas mākslas darbu iegādei. Vēl mākslinieces Dinas Dubiņas darbus Siguldas ID karšu īpašnieki var iegādāties ar 20% atlaidi interneta veikalā. Interneta veikals „Uz veselību” piedāvā 30% atlaidi vitamīniem un uztura bagātinātājiem.

Ar plašo ID karšu programmas piedāvājumu klāstu iedzīvotāji var iepazīties šeit.

Papildus šiem patstāvīgajiem piedāvājumiem, Siguldas ID karšu īpašniekiem Siguldas mobilajā lietotnē pieejamas vēl papildus akcijas, kuras ir spēkā ierobežotu laika periodu. Aicinām iedzīvotājus bez maksas lejupielādēt aplikāciju un iepazīties ar piedāvājumiem, kā arī citām lietotnes sniegtajām iespējām.

Siguldas novadā deklerēto iedzīvotāju ID kartes iespējams saņemt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, kā arī Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā Ausekļa ielā 6.

Kopš jauno, personalizēto ID karšu izsniegšanas 2016.gada maijā, tās saņēmuši vairāk nekā 9600 deklarēto iedzīvotāju.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi