×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-07
Aizvadīta jauniešu un deputātu diskusija „Kafija ar politiķiem”

Trešdien, 6.septembrī, Siguldas novada pašvaldības domes deputātiem un Siguldas novada jauniešiem bija iespēja tikties neformālā gaisotnē diskusijā „Kafija ar politiķiem”, lai pārrunātu novada jaunatnes lietu attīstību. Diskusiju vadīja moderators Vilis Brūveris no biedrības „Next”.

Uz diskusiju bija aicināts ikviens Siguldas novada jaunietis, lai tiktos ar Siguldas novada pašvaldības domes deputātiem un diskutētu par jauniešiem svarīgiem jautājumiem. Tikšanās laikā tika pārspriesti jautājumi par to, kā veidot efektīvu sadarbību starp pašvaldību un jauniešiem; kā jauniešus informēt par pasākumiem un iespējām Siguldas novadā; kā jauniešus iesaistīt pašvaldības lēmumu pieņemšanā; kādi jautājumi un problēmas ir aktuālas Siguldas novada jauniešiem, ko jaunieši sagaida no deputātiem un deputāti sagaida no jauniešiem, kā arī tika pārrunāts tas, vai Siguldas novadā ir nepieciešama Jauniešu dome.

Kopīgās diskusijās ar deputātiem Uģi Mitrevicu, Līgu Sausiņu, Elīnu Gruzniņu, Indru Ozoliņu, Ņinu Balodi, Evu Viļķinu, Mārtiņu Zīvertu, Rūdolfu Kalvānu, Reini Ādamsonu un Katrīnu Leitāni tika nolemti nākamie soļi, lai veiksmīgi turpinātu iesākto sadarbību, kā arī strādātu pie Jauniešu domes un jauniešu atpūtas vietas izveides, kas ir projekta „Domā domas domē” ietvaros tapis jauniešu projekts.

Paldies par piedalīšanos diskusijā vēlamies pateikt Siguldas novada pašvaldības domes deputātiem, „GoBeyond” pārstāvei Martai Kālei un jaunatnes politikas speciālistei, biedrības „Jaunatnes līderu koalīcija” vadītājai Inesei Šubēvicai.

Projektu organizē Jauniešu iniciatīvu centrs „Mērķis” sadarbībā ar biedrību „Jaunatnes līderu koalīcija”. Projektu finansē Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra Eiropas Savienības neformālās izglītības programmas „Erasmus+: Jaunatne darbībā” ietvaros.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi