×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-07
Papildināts: Turpinās pieteikšanās pie Siguldas novada Veselības dienas speciālistiem

No pirmdienas, 11.septembra plkst.10.00 uzsākta iepriekšēja reģistrācija pie Siguldas novada Veselības dienas speciālistiem. Veselības diena norisināsies 23.septembrī Veselības un sporta nedēļas ietvaros Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) no plkst.10.00 līdz 16.00. 

Darba dienās no plkst.10.00 līdz 16.00, zvanot uz tālruni 25764073 (LMT) vai 25318751 (Tele2), novadnieki var pieteikties bezmaksas konsultācijām pie kardiologa, imunologa un dermatologa, osteoporozes skrīningu un elektrokardiogrammu. Pieraksta laiki kāju vēnu skrīningam un pēdu diagnostikai ir aizpildīti. Citas Siguldas novada Veselības dienas speciālistu konsultācijas būs pieejamas bez iepriekšējas reģistrēšanās.

Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, Veselības dienā bez maksas būs pieejamas fizioterapeita konsultācijas un stājas pārbaude, būs iespēja veikt cukura, holesterīna, hemoglobīna un skābekļa līmeņa noteikšanu, kā arī asinsspiediena un D vitamīna mērījumus. Tāpat varēs noteikt ķermeņa masas indeksu, veikt acu spiediena mērījumus un plaušu pārbaudi, kā arī miegainības un stresa testus. Darbosies Insulta profilakses kabinets, kā arī varēs veikt HIV, B un C hepatīta testus.

Veselības dienas laikā Siguldas Sporta centrā būs pieejamas arī izglītojošas lekcijas un darbības, kā arī sportiskas aktivitātes. Piemēram, interesentiem būs iespēja tikties ar diētas ārsti Lolitu Viju Neimani, vecmāti, ūdens dzemdību speciālisti Aiju Mikovu, psihologu Ansi Jurģi Stabiņģi. Varēs piedalīties gongu terapijas nodarbībā, ko vadīs holistiskā terapeite Marija Mežecka. Tāpat tiks organizēta nūjošanas apmācība un pārgājiens, kā arī ģimeņu orientēšanās sacensības un citas aktivitātes.

No plkst.10.00 līdz 14.00 donorus gaidīs Valsts asinsdonoru centra speciālisti. Savukārt plkst.11.00 pie Siguldas Sporta centra norisināsies sacensības „Latvijas spēcīgākā pilsēta 2017”. Bet Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļa Veselības dienā aicinās uz bezmaksas grupu vingrošanu un vingrošanu baseinā. Iepriekšējā pieteikšanās nodarbībām tiks uzsākta no 18.septembra, zvanot uz tālruni 26067440 vai 67976922.

Vecāku ērtībām Veselības dienas laikā bērnu centrs „Kā mājās” nodrošinās bezmaksas mazuļu pieskatīšanu Siguldas Sporta centrā.

Iniciatīvu organizēt Veselības dienu Siguldas novada pašvaldība aizsāka 2012.gadā, lai veicinātu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību novadniekiem. Pasākums tiek organizēts divas reizes gadā, un tā laikā novadniekiem bez maksas ir iespēja konsultēties ar ārstiem un veselības aprūpes speciālistiem, kā arī iegūt informāciju par to, kā uzlabot un saglabāt veselību.

Veselības dienas piedāvājums ik gadu tiek veidots, ņemot vērā iedzīvotāju viedokli un pieprasījumu pēc speciālistu konsultācijām.

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas programma lejuplādējama šeit (pdf.)

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansēta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi