×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-07
Šonedēļ Siguldas novadā – „Kalniešu spēles”, Tēva dienas futbola turnīrs un citi pasākumi

Piektdiena, 8.septembris

Plkst.14.00
Eiropas kultūras mantojuma dienas pasākums „Vēsturiskās vietas, kas saistās ar Gaujas lībiešu valdnieka Kaupo personību” Krimuldas baznīcā un Turaidas muzejrezervātā. Pasākums sāksies ar Eiropas kultūras mantojuma karoga pacelšanu pie Krimuldas baznīcas, kā arī svecīšu aizdegšanu valdnieka Kaupo apbedījuma piemiņas vietā, unnoslēgsies ar interaktīvu ekskursiju „Gaujas lībieši Latvijas kultūrvēsturē” Turaidas muzejrezervātā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.14.00 Allažu kauss basketbolā U11 zēnu grupā Allažu Sporta centrā. Ieeja – bez maksas.

Sestdiena, 9.septembris

Plkst.9.00 Tautas lietišķās mākslas studijas „Vīgrieze” 45. sezonas atklāšana Siguldas pagasta Kultūras namā. Uz tikšanos aicināti gan jau esošie biedri, gan jauni interesenti, kuri vēlas darboties ar aušanu un citiem tradicionālajiem rokdarbu veidiem. Dalība pasākumā – bez maksas.

Plkst. 10.00 Allažu kauss basketbolā U11 zēnu grupā Allažu Sporta centrā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.12.00 Biedrības „Cerību spārni" labdarības pasākums „Kalniešu spēles" Siguldas Svētku laukumā. „Kalniešu spēlēs” norisināsies dažādas atrakcijas, kā arī spēka un jautrības stafetes ģimenēm ar bērniem, draugiem un darba kolēģiem, kuras nodrošinās biedrības „Cerību spārni” atbalstītāji. Pasākuma laikā saņemtie ziedojumi tiks novirzīti kopienas „Cerību sēta” izveidei, cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem nodrošinot dzīvesvietu un nodarbinātību. Dalība atrakcijās – par ziedojumiem.

Plkst.12.00 Skrituļslaloma sacensību trešais posms – milzu slaloms Lorupes gravā. Sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kurš apguvis skrituļslidošanas iemaņas. Dalībnieki tiks vērtēti vairākās vecuma grupās. Dalības maksa – 7 eiro, piesakoties ne vēlāk kā divas dienas pirms sacensībām; 10 eiro, piesakoties sacensību dienā. Maksājums jāveic skaidrā naudā, sacensību dienā reģistrējoties. 

Svētdiena, 10.septembris

Plkst.10.00
Allažu kauss basketbolā U11 zēnu grupā Allažu Sporta centrā. Ieeja – bez maksas.

Plkst.10.00 Tēva dienas futbola turnīrs Siguldas pilsētas stadionā. Novada tētu draudzības turnīrā aicināti piedalīties gan tie tēti, kuru bērni jau pieauguši, gan tie, kuri tēva godā ir pirmo gadu. Futbola turnīra laikā norisināsies vairākas spēles, bet finālā cīnīsies stiprākās tētu komandas. Dalība bez maksas.

Plkst.12.00 Skrituļslaloma sacensību ceturtais posms – slaloms Lorupes gravā. Sacensībās var piedalīties ikviens interesents, kurš apguvis skrituļslidošanas iemaņas. Dalībnieki tiks vērtēti vairākās vecuma grupās. Dalības maksa – 7 eiro, piesakoties ne vēlāk kā divas dienas pirms sacensībām; 10 eiro, piesakoties sacensību dienā. Maksājums jāveic skaidrā naudā, sacensību dienā reģistrējoties.

Izstādes


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi