×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-12
Siguldiešiem izcili sasniegumi Latvijas čempionātā orientēšanās sportā

9. un 10.septembrī Līgatnē norisinājās Latvijas čempionāts orientēšanās sporta vidējā distancē un stafetē. Ar teicamiem rezultātiem un izcīnītām Latvijas čempionāta medaļām atgriezās vairāki Siguldas novada sportisti.

Vidējā distancē savās vecuma grupās zelta medaļas ieguva Zanda Abzalone (S35), Toms Veits (V35), Kristīne Vieta (S40), Alīda Ābola (S60), sudraba medaļas – Linda Katlapa (S40), Rudīte Šterna (S65), Ilmārs Limbēns (V65), bet bronzas medaļu izcīnīja Magda Cigle (S18).

Stafešu sacensībās stiprākajā S21 (elites) grupā pirmo vietu kopā ar savām komandas biedrenēm no orientēšanās kluba „Meridiāns” Kristīni Bertuku un Sandru Grosbergu izcīnīja un Latvijas čempionu titulu ieguva siguldiete Zanda Abzalone.

Novadnieku sasniegumi stafešu sacensībās savu orientēšanās klubu sastāvos:

  • S16 grupā pirmā vieta Kristīnei Brunerei (OK Meridiāns),
  • V16 grupā otrā vieta Nilam Ciglim (IK Auseklis),
  • S18 grupā otrā vieta Magdai Ciglei (IK Auseklis),
  • V18 grupā otrā vieta Kristapam Bruneram (OK Meridiāns),
  • S120 grupā pirmā vieta Kristīnei Veitai un Lindai Katlapai (OK Ozons),
  • S145 grupā pirmā vieta Alīdai Ābolai (OK Ozons),
  • V145 grupā pirmā vieta A2 komandai, kuras sastāvā startēja Meelis Zimmermann, Eduards Zvaigzne un Guntis Arnicāns.

Orientēšanas sports Siguldā ir bijis iecienīts jau izsenis un kļūst arvien populārāks. 2016.gadā Siguldas Sporta skolā tika atjaunotas orientēšanās sporta nodarbības, lielu atsaucību ir guvušas iedzīvotāju bezmaksas orientēšanās apmācības nodarbības, kas tiek organizētas projekta „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros, bet pats lielākais notikums Siguldas orientēšanās sporta vēsturē vēl tikai gaidāms – 2018.gada Pasaules čempionāts orientēšanās sportā, kas augustā Siguldā pulcēs visus pasaules stiprākos orientieristus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi