×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-15
Aicina piedalīties velobraucienā ar platriepu divriteņiem

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas laikā svētdien, 24.septembrī plkst.10.00 aicinām visus interesentus, kuriem patīk izaicinājumi un jaunas emocijas, piedalīties pirmajā braucienā ar piedzīvojumu jeb platriepu divriteņiem, gida pavadībā apskatot Siguldas gleznainākās vietas pašā rudens krāšņumā. Pulcēšanās vieta velo izbraucienam pie Siguldas sporta centra (Ata Kronvalda ielā 7A).

Piedzīvojumu jeb platriepu (FatBike) velosipēdi ir īpaši radīti braukšanai pa sniegotiem, smilšainiem un dubļainiem ceļa segumiem, tādējādi dodot iespēju doties piedzīvojumos jebkurā gadalaikā. Vizuāli šķiet, ka riteņi ir smagi un grūti manevrējami, taču to dizaina attīstības rezultātā, velosipēdi ir kļuvuši viegli, ērti vadāmi, un platajām riepu dēļ tie ir ļoti piemēroti izbraukumiem pa dažādiem ceļa segumiem, kā arī bezceļa apstākļos.

Lai plānotu pasākuma norisi, lūgums pieteikties iepriekš, zvanot uz tālruni 29118847.

Dalība – bez maksas.

Velobrauciens ir tikai viens no aktīvās atpūtas pasākumiem Veselības un sporta nedēļas laikā. Aicinām ikvienu iepazīties ar Veselības un sporta nedēļas programmu un atrast sev interesējošāko un piemērotāko nodarbību, lekciju vai aktivitāti.

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa norisināsies no 18. līdz 14.septembrim, un tās laikā novadnieki bez maksas var apmeklēt ārstus, piedalīties dažādās sportiskās aktivitātēs, praktiskās nodarbībās un lekcijās par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu.

Iniciatīvu organizēt Veselības un sporta nedēļu Siguldas novada pašvaldība aizsāka 2015.gadā, un tā norisinās divas reizes gadā – aprīlī un septembrī.

Daļa no Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas un Veselības dienas aktivitātēm tiek finansēta Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/018 „Esi vesels Siguldas novadā!” ietvaros.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi