×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-15
Bezmaksas lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akcija

26.septembrī no plkst.14.00 līdz 18.00 šķiroto atkritumu pieņemšanas laukumā Siguldā, „Zemdegās” notiks bezmaksas lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akcija.

SIA „Jumis” aicina Siguldas novada iedzīvotājus izmantot šo iespēju, jo akcijas laikā bez maksas varēs nodot liela izmēra atkritumus, piemēram, mēbeles, kā arī bioloģiski noārdāmos atkritumus – augļus, dārzeņus, jauktos dārza atkritumus, lapas, zāli un zarus. Zemnieki un lauksaimnieki akcijas laikā bez maksas varēs nodot lauksaimniecības plēvi, minerālmēslu maisus, sietus, kā arī plastmasas kannas.

SIA „Jumis”  atgādina, ka rudens sezonā iedzīvotājiem, kuriem nav iespēju kompostēt zaļos atkritumus savā īpašumā, ir iespēja atbrīvoties no zāles, lapām, augļiem un dārzeņiem, ievietojot tos īpaši marķētos 120 litru maisos. Maisus, kuru maksa ir 2 eiro, var iegādāties uzņēmuma Klientu apkalpošanas centrā Rūdolfa Blaumaņa ielā 10 un atkritumu šķirošanas laukumā “Zemdegas”.

Līdz 31.okotbrim bez maksas nodot bojātos augļus un dārzeņus var arī šķirošanas laukumā „Zemdegas”. Turpat otrdienās no plkst.14.00 – 16.00 un sestdienās no plkst.10.00 – 14.00 bez maksas var nodot papīru, kartonu, tetrapakas, PET pudeles, polietilēnu, pudeļu stiklu, logu stiklu, metālu, baterijas, akumulatorus, luminiscētās spuldzes un neizjauktas nolietotās elektropreces.

SIA „Jumis”  atgādina, ka lielgabarīta atkritumus bez maksas var nodot tikai Siguldas novada iedzīvotāji, uzrādot Siguldas novadā deklarētā iedzīvotāja ID karti vai izziņu par deklarēto dzīvesvietu. Plašāka informācija par SIA „Jumis”  nodrošināto lielgabarīta un bioloģiski noārdāmo atkritumu savākšanas akciju, pieejama pa tālruni 26112288.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi