×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-18
Siguldas Sporta centrs piedāvā ūdens fitnesa nodarbības

No trešdienas, 20.septembra Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) sāksies Latvijā līdz šim nebijušas ūdens fitnesa nodarbības – Aquafitmat. Tas ir vidēji augstas intensitātes grupu treniņš lielajā peldbaseinā, kur tiek izmantoti speciāli piepūšamie fitnesa matrači.

Nodarbības laikā papildus slodzi ķermenim rada tas, ka fitnesa matracis vingrojumu laikā atrodas nepārtrauktā ūdens kustībā, un cilvēkam ir jāstrādā ar ķermeņa muskulatūru, lai saglabātu līdzsvaru. Tas ir lielisks veids, kā atbrīvot prātu no ikdienas problēmām, nostiprināt ķermeņu dziļo muskulatūru, uzlabot ķermeņa muskuļu elastību, uzlabot līdzsvara un koordinācijas spējas, kā arī attīstīt spēku un izturību.

Nodarbības vadīs fitnesa treneris Andrejs Filipovs, un tās norisināsies trešdienās plkst.19.30 un plkst.20.30. Viena treniņa ilgums – 45 minūtes.

Uz nodarbībām iepriekš jāpiesakās Siguldas Sporta centrā vai zvanot uz tālruni 25448860.

Dalībnieki aicināti ierasties apģērbā, kas būtu piemērots aktivitātēm ūdenī – peldkostīmā vai peldbiksēs, ko var kombinēt ar T-kreklu vai vingrošanai paredzētām biksēm.

Nodarbības maksa – 12,50 eiro, skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar speciālām vajadzībām – 12 eiro. Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem – 10% atlaide.

Youtube

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi