×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-18
Konstatēti kosmētiski defekti bērnudārzā „Tornīši” veiktajos būvdarbos

Pagājušajā nedēļā – 11.septembrī pašvaldības speciālisti konstatēja vairākas nepilnības bērnudārzā „Tornīši” jau paveiktajos darbos, kā arī to, ka darbi nav pabeigti ne līgumā norādītajā termiņā, ne parakstītajā vienošanās dokumentā par termiņa pagarināšanu – 11.septembrī.

Šobrīd bērnudārzā veiktie darbi nav pieņemti un nodošanas–pieņemšanas akts nav parakstīts. Pašvaldības speciālisti ir precizējuši informāciju būvniekiem par neizpildītajiem darbiem un konstatētajiem kosmētiskajiem defektiem, kuri tiem jānovērš noteiktajā termiņā. Tāpat būvniekiem būs jāuzņemas atbildība par darbu izpildes termiņu neievērošanu līgumā noteiktajā kārtībā.

Siguldas novada pašvaldības speciālisti norāda, ka konstatētie defekti ir kosmētiski un bērnudārzs „Tornīši” ir bērniem drošs. Lai netraucētu izglītības iestādes darbību, kosmētiskos defektus būvnieki novērsīs ārpus bērnudārza darbalaika.

Kad bērnudārza „Pasaciņa” filiālē šovasar norisinājās būvdarbi, tika pieņemts lēmums būvdarbus paplašināt, bērnudārza „Pasaciņa” filiāli veidojot kā atsevišķi funkcionējošu izglītības iestādi „Tornīši” ar perspektīvu drīzumā bērnudārzu paplašināt vēl ar vairākām grupām. Lai nodrošinātu „Tornīšu” kā individuāli funkcionējoša bērnudārza darbību, bija nepieciešami papildu projektēšanas un būvniecības darbi – ēdiena piegādes telpas, logopēda un vadītāja kabinetu, sporta zāles, veļas mazgātavas, noliktavas, atsevišķa ieejas mezgla u.c. telpu izbūve.

Siguldas novada pašvaldība uzskata, ka būvniekam – SIA „Wood Constractions” – ir jāuzņemas atbildība par neievērotajiem darbu izpildes termiņiem un veikto darbu kvalitāti līgumā noteiktajā kārtībā.

Līgums un iepirkuma dokumentācija pieejama šeit: https://www.sigulda.lv/public/lat/pasvaldiba/iepirkumi1/1/2/.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi