×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-18
Ceturtdien tiks noskaidroti šī gada ātrākie Siguldas skrituļslidotāji

Ceturtdien, 21.septembrī plkst.18.30 Fischer Slēpošanas centrā notiks „S!-Skate 2017” skrituļslidošanas seriāla sestais, noslēdzošais posms, kurā tiks noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji un sadalīti „S!–Skate 2017” kausi katrā no 22 vecuma grupām.

„S!-Skate 2017” sacensību seriāla 6.posms norisināsies ar intervāla startu. Jaunākie dalībnieki sacensībās startēs pa 200 metru apli, bet pārējās dalībnieku grupas pa 1,2 kilometru apli.

Sacensības notiek jau ceturto gadu un ir populāras lielu un mazu skrituļslidotāju vidū. Sacensību mērķis ir popularizēt skrituļslidošanu dažādu vecumu paaudžu vidū, kā arī veicināt lietderīgu un fiziski aktīvu brīvā laika pavadīšanu. „S!-Skate 2017” seriāls tika uzsākts šī gada 13.aprīlī un katrs tā posms ir pulcējis vairāk nekā 100 dalībnieku.

Sezonas kopvērtējumā 21.septembrī 1.– 3.vietu ieguvēji visās vecuma grupās tiks apbalvoti ar rīkotāju un atbalstītāju sarūpētām balvām. Sacensību atbalsta – Siguldas novada pašvaldība, biedrība ,,A2”, ,,Fischer Latvia”, ,,Briko Maplus”, SIA ,,Rāmkalni Nordeco”, SIA ,,Maiznīca Flora”, piedzīvojumu parks ,,Tarzāns” un SIA ,,Siguldas Saldējums”.

Aizvadot gada silto sezonu, 28.septembrī Fischer Slēpošanas centrā norisināsies arī „S!–Velo 2017” riteņbraukšanas sacensību seriāla noslēdzošais posms.

Fischer Slēpošanas centra apmeklētājiem ir pieejama 1.4 km gara asfaltēta trase, kas vasarā ir piemērota skrituļslidošanai, rollerslēpošanai, velobraukšanai un nūjošanai, bet ziemā distanču slēpošanai. Distanču slēpošanas trase nodrošina izbaudīt ziemas sporta aktivitātes arī bezsniega periodā, jo ir vienīgā mākslīgi saldētā trase Austrumeiropā. Centra galvenajā ēkā darbojas inventāra noma, kafijas un uzkodu automāts, ģērbtuves, dušas, sauna, kā arī telpa dažādām sanākšanām un semināriem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi