×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-20
Siguldas mobilā lietotne papildināta ar sabiedriskā transporta un TOP10 sadaļām

Viedtālruņu lietotāju ērtībām Siguldas mobilajai lietotnei  turpmāk pieejama jauna versija ar sabiedriskā transporta un TOP10 sadaļām.

Sabiedriskā transporta sadaļā Siguldas novada iedzīvotāji un viesi var ērti  atrast sev nepieciešamo autobusa vai vilciena maršrutu uz un no Siguldas un tā kursēšanas grafiku. Tāpat iedzīvotājiem ir ērti pārskatāmi vietējie Siguldas novada autobusu maršruti, kuri atzīmēti ar autobusa ikonu un burtiem “ID”. Šajos reisos bez maksas iespējams pārvietoties skolēniem, kā arī tiem ID karšu īpašniekiem, kuri atbilst kādai no pazīmēm braukšanas maksas atvieglojumu saņemšanai sabiedriskajā transportā.

Savukārt TOP 10 sadaļa kalpo kā ātrākais veids iepazīties ar nedēļas aktualitātēm – jaunāko Siguldas tūrisma objektu, maršrutu, pasākumu un izdevīgo piedāvājumu klāstu.

Lai lietotu Siguldas mobilās lietotnes jaunāko versiju, nepieciešams lejupielādēt atjauninājumu Apple Appstore vai Google Play.

Kopš Siguldas mobilās lietotnes atklāšanas maijā, to lejupielādējuši jau vairāk nekā 2260 lietotāji un par vienu no populārākajām kļuvusi lietotnes ierosinājumu sadaļa, kurā iedzīvotāji un viesi ziņo pašvaldībai par pamanītajiem trūkumiem novada infrastruktūrā un citās jomās, kur nepieciešami uzlabojumi, ļaujot pašvaldībai operatīvi reaģēt uz ziņoto. Tāpat viedtālruņu lietotāji iecienījuši arī īpašo piedāvājumu sadaļu – Siguldas novada uzņēmēju izdevīgos piedāvājumus gan apmeklētājiem, gan deklarētajiem novada iedzīvotājiem. 

Lai iepazītos ar mobilās lietotnes plašajām izmantošanas iespējām, aicinām iedzīvotājus uz bezmaksas konsultācijām SIA „Latvijas Mobilais telefons” klientu apkalpošanas centrā Siguldā – tirdzniecības centrā „Šokolāde”, Strēlnieku ielā 2.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi