×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-20
Sestdien notiks Siguldas novada Veselības diena

Sestdien, 23.septembrī plkst.10.00 – 16.00 Siguldas novada Veselības un sporta nedēļas ietvaros Siguldas Sporta centrā (Ata Kronvalda ielā 7A) un tam piegulošā teritorijā notiks Veselības diena, kuras laikā novadnieki bez maksas varēs apmeklēt ārstus un veselības aprūpes speciālistus, piedalīties sportiskās un izzinošās aktivitātēs.

Bezmaksas konsultācijas

Reģistrējoties iepriekš, novadnieki varēs apmeklēt bezmaksas konsultācijas pie vairākiem speciālistiem. Šajās dienās vēl var pieteikties pie kardiologa, imunologa, veikt osteoporozes skrīningu un elektrokardiogrammu. Pieteikties speciālistu konsultācijām iespējams darba dienās no plkst.10.00 līdz 16.00, zvanot uz tālruni 25764073 (LMT) vai 25318751 (Tele2),

Citas Siguldas novada Veselības dienas speciālistu konsultācijas būs pieejamas bez iepriekšējas reģistrēšanās. Uzrādot Siguldas novada iedzīvotāja ID karti, Veselības dienā bez maksas būs pieejamas fizioterapeita konsultācijas un stājas pārbaude, būs iespēja veikt cukura, holesterīna, hemoglobīna un skābekļa līmeņa noteikšanu, kā arī asinsspiediena un D vitamīna mērījumus. Tāpat varēs noteikt ķermeņa masas indeksu, veikt acu spiediena mērījumus un plaušu pārbaudi, kā arī miegainības un stresa testus. Darbosies Insulta profilakses kabinets, kā arī varēs veikt HIV, B un C hepatīta testus.

10.00–14.00 Valsts asinsdonoru centra Donoru diena

Veselības dienas laikā Siguldas Sporta centrā būs pieejamas arī izglītojošas lekcijas un darbības, kā arī sportiskas aktivitātes.

Lekcijas, nodarbības

Sportiskas aktivitātes

Citviet pilsētā

  • 9.00 Kundalini joga veselības profilakses centrā „Malus” (Pulkveža Brieža iela 69)
  • 10.00 un 10.30 Grupu vingrošana Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā (Lakstīgalas iela 13). Pieteikšanās no 18.septembra, zvanot uz tālruni 67976922
  • 10.00 un 10.30 Vingrošana baseinā Siguldas slimnīcas Rehabilitācijas nodaļā (Lakstīgalas iela 13). Pieteikšanās no 18.septembra, zvanot uz tālruni 67976922
  • 11.00 Deju pasniedzējas Gunas Brižas klasiskās dejas meistarklase pieaugušajiem Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” (Šveices iela 19)
  • 12.30 Deju pasniedzējas Gunas Brižas modernās dejas meistarklase 10–18 gadus veciem bērniem Mākslu skolā „Baltais Flīģelis” (Šveices iela 19)

Vecāku ērtībām Veselības dienas laikā bērnu centrs „Kā mājās” nodrošinās bezmaksas mazuļu pieskatīšanu Siguldas Sporta centrā.

Iniciatīvu organizēt Veselības dienu Siguldas novada pašvaldība aizsāka 2012.gadā, lai veicinātu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību novadniekiem. Pasākums tiek organizēts divas reizes gadā, un tā laikā novadniekiem bez maksas ir iespēja konsultēties ar ārstiem un veselības aprūpes speciālistiem, kā arī iegūt informāciju par to, kā uzlabot un saglabāt veselību.

Veselības dienas piedāvājums ik gadu tiek veidots, ņemot vērā iedzīvotāju viedokli un pieprasījumu pēc speciālistu konsultācijām.

Siguldas novada Veselības un sporta nedēļa norisinās no 18. līdz 24.septembrim, un tās programma lejuplādējama šeit (pdf.)


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi