×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-26
Siguldas novada skolēnu sporta aktivitātes septembrī

Septembrī Siguldas Sporta centrā notikuši četri lieli sporta pasākumi Siguldas novada skolu audzēkņiem, aktīvi izmantojot Sporta centra piedāvātās iespējas – gan sporta zāli, gan skrejceliņu. Kopumā visos pasākumos piedalījās vairāk kā 1500 novada skolēnu.

Septembris tika uzsākts ar pirmo klašu pasākumu, kurā piedalījās visu skolu pirmo klašu kolektīvi. Pasākuma laikā bērni iepazinās ar daudziem sporta veidiem – dambreti, volejbolu, golfu, basketbolu, futbolu, badmintonu, vieglatlētiku, džudo, distanču slēpošanu un kalnu slēpošanu. Katrā punktā Siguldas Sporta skolas un sporta klubu treneri atraktīvi un interesanti iepazīstināja ar pārstāvēto sporta veidu.

Aktivitātes turpinājās ar tradicionālajām Siguldas novada skolu rudens sporta spēlēm 7.–9. un 10.–12.klašu grupām. Pasākuma programmā tika iekļautas trīs disciplīnas, kuras bija jāizpilda katram klases skolēnam – atspoles skrējiens, spēka vingrinājums un kombinētā stafete, kuras vērtēja, izrēķinot vidējo rādītāju, ko uzrādīja katras klases skolēni. Klases kapteiņiem bija jāizpilda matemātisks uzdevums, klases komandai jānoskrien piepūšamo atrakciju stafete un noslēgumā visai klase jāatbild uz desmit erudīcijas jautājumiem.

Savukārt 3. un 4.klašu kolektīvi tikās Olimpiskajā dienā 2017. Pēc Olimpiskā karoga pacelšanas, Olimpiskās himnas ceremonijas un olimpieša Ināra Kivlenieka uzrunas, skolēni un skolotāji vingroja Olimpiskās dienas vingrojuma kompleksu, kuru plkst.10.00 vingroja visā Latvijā, tai skaitā vairāk kā 500 Siguldas novada skolēnu un pedagogu. Pasākums turpinājās ar individuāliem un komandu uzdevumiem un erudīcijas jautājumiem.

Visi pasākumi noritēja sportiskā, pozitīvā un azartiskā gaisotnē. Liels padies visiem skolēniem, pedagogiem , treneriem, Sporta centra darbiniekiem un palīgiem, kas darbojās un strādāja, lai viss izdotos!

Godalgoto vietu ieguvēji.

3.klases:

  1. Siguldas pilsētas vidusskolas 3.c klase;
  2. Laurenču sākumskolas 3.c klase;
  3. Siguldas pilsētas vidusskolas 3.s klase.

4.klases:

  1. Laurenču sākumskolas 4.a klase;
  2. Siguldas pilsētas vidusskolas 4.b klase;
  3. Siguldas pilsētas vidusskolas 4.s klase.

7.klases:

  1. Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.b klase;
  2. Allažu pamatskolas 7. klase;
  3. Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.a klase.

8.klases:

  1. Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.b klase;
  2. Siguldas Valsts ģimnāzijas 8.c klase;
  3. Siguldas 1.pamatskolas 8.a klase.

9.klases:

  1. Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.b klase;
  2. Siguldas Valsts ģimnāzijas 9.c klase;
  3. Siguldas 1.pamatskolas 9.a klase.

10.–12.klases:

  1. Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.d klase;
  2. Siguldas Valsts ģimnāzijas 11.a klase;
  3. Siguldas Valsts ģimnāzijas 12.a klase.

Nākamās sacensības, kurās piedalīsies Siguldas novada skolēni, būs 28.septembra rudens kross, kas notiks Fischer Slēpošanas centra un Laurenču sākumskolas apkārtnē.

Tāpat sportiskākie skolēni piedalīsies 7.oktobra pusmaratonā, un aicina tajā startēt arī citus.  Siguldas novada iedzīvotāja ID karšu īpašniekiem, reģistrējoties Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā, dalība sacensībās ar 20 % atlaidi. Siguldas novada izglītības iestāžu audzēkņiem Bērnu distancē, Tautas 5 un 10 kilometru distancē, reģistrējoties sacensībām www.siguldasmaratons.lv līdz 5.oktobrim, dalība ir bez maksas!

Informāciju sagatavoja:
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi