×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-28
No 2.oktobra izmaiņas trīs autobusa maršrutos Siguldas novadā

Izvērtējot reģionālajos maršrutos pārvadāto pasažieru plūsmu un pielāgojot autobusa kursēšanas laiku skolēnu vajadzībām, no 2.oktobra gaidāmas izmaiņas maršrutā Nr.5612 „Rīga–Ragana–Sigulda”, Nr.5619 „Sigulda–Gauja” un Nr.6876 „Sigulda–Allaži–Mālpils”.

Ņemot vērā, ka maršrutā Nr.5619 „Sigulda–Gauja” pārvadāto pasažieru skaits bija ļoti mazs, turpmāk tajā pasažieru pārvadājumi vairs netiks veikti. Tomēr iedzīvotāji arī turpmāk rīta reisā varēs tikt līdz pieturvietai „Gauja”, braucot maršruta Nr.5612 „Rīga–Ragana–Sigulda” reisā. Turpmāk autobuss no Siguldas autoostas izbrauks plkst.6.50 (līdz šim tas plkst.7.08 izbrauca no pieturas „Sēnīte”).

Lai skolēni pagūtu nonākt Allažu skolā pirms mācību stundu sākšanās, maršruta Nr.6876 „Sigulda–Allaži–Mālpils” autobuss no Mālpils izbrauks piecas minūtes agrāk – plkst.7.55.

Autotransporta direkcija aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un ņemt biļetes par braucienu, atgādinot, ka ikviena reisa lietderība tiek mērīta pēc izsniegtā biļešu skaita.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi