×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-28
Šonedēļ Siguldas novadā – Siguldas kalnu maratons, atklātais čempionāts šahā un citi pasākumi

Piektdiena, 29.septembris

Plkst.18.00
Siguldas novada Gada balvas izglītībā pasniegšanas ceremonija koncertzālē „Baltais Flīģelis". Lai godinātu un motivētu Siguldas novada pedagogus, izglītības nozares darbiniekus un organizācijas, kā arī veicinātu izglītības kvalitāti, šogad pirmo reizi tiks pasniegtas Siguldas novada Gada balvas izglītībā. Pretendentus Gada balvai izglītībā par sasniegumiem 2016./2017.mācību gadā 10 nominācijās varēja pie­teikt ikviens interesents, un kopumā tika sa­ņemti gandrīz 100 ierosinājumi. Komisija tos ir izvērtējusi, un laureāti tiks sveikti svinīgā apbalvošanas ceremonijā. Ieeja – bez maksas.

Sestdiena, 30.septembris

Plkst.9.00 Ciguna nodarbība sertificēta trenera vadībā pie Siguldas Sporta centra. Dalība – bez maksas.

Plkst.10.00 Siguldas kalnu maratons. Kalnu maratons Siguldā norisināsies jau 14.gadu, taču arī šajā reizē organizatori sarūpējuši pārmaiņas. Kopumā dalībniekiem atbilstoši spējām un sagatavotībai būs pieejamas trīs distances – 14 kilometru, kur, līdzīgi kā iepriekšējos gados, būs iespēja mērot vairāk nekā 600 metru augstuma kāpumu. Aptuveni 700 metru augstuma kāpumu būs iespēja pārvarēt 40 kilometru distancē. Bet pirmo reizi sacensību vēsturē maratona distances (80+ kilometri) kāpumu summa pārsniegs 3000 metrus.

Plkst.13.45 Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā Siguldas Valsts ģimnāzijā.Turnīrā piedalīsies vairāk nekā simt dalībnieku no Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas –, viņu vidū trīs lielmeistari un četri starptautiskie meistari.


Plkst.19.30 Latvijas čempionāts nakts orientēšanās sportā Silciemā

Svētdiena, 1.oktobris

Plkst.10.00 Siguldas novada atklātais čempionāts ātrajā šahā. Turnīrā piedalīsies vairāk nekā simt dalībnieku no Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm – Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Baltkrievijas –, viņu vidū trīs lielmeistari un četri starptautiskie meistari.

Plkst.11.00 Latvijas Jaunatnes basketbola līgas superlīga U17 grupā Siguldas Sporta skolā.

Plkst.12.00 Orientēšanās sacensības „Siguldas rudens" Siguldas apkārtnē. „Siguldas rudens” ir vienas no retajām orientēšanās sacensībām Latvijā, kas notiek ar kopējo startu. Šogad dalībniekiem tiks piedāvāts „tradicionālais” Siguldas rudens apvidus – gravas! Dalībnieki startēs 39 vecuma un meistarības grupās. Ir arī īpaša grupa orientēšanās sporta iesācējiem.

Plkst.15.00 Siguldas pagasta Kultūras nama pūtēju ansambļa koncerts Turaidas pils pagalmā. Ieeja – no 0,70 līdz 5 eiro.


Plkst.15.00 M.Laubertes piemiņas turnīrs šaha ātrspēlē Siguldas Valsts ģimnāzijā.


Izstādes


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi