×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-09-29
Pasniegtas Siguldas novada pašvaldības Gada balvas izglītībā 2017

Skolotāju dienas  priekšvakarā piektdien, 29.septembrī koncertzālē „Baltais Flīģelis” notika pirmā Siguldas novada Gada balvas izglītībā pasniegšanas ceremonija, kurā desmit nominācijās par nozīmīgu ieguldījumu Siguldas novada izglītībā tika cildināti izglītības jomas pārstāvji.

Siguldas novada Gada balvas izglītībā mērķis ir novērtēt cilvēkus, kuri ar savu darbu ik dienu rūpējas par to, lai Siguldas novadā būtu mūsdienīga, pieejama un daudzpusīga izglītība. Siguldas novada pašvaldības Atzinību, Pateicības un Siguldas novada Gada balvu izglītībā 2017 šādās nominācijās saņēma:

  • Atzinība par mūža ieguldījumu – Vilnis Trupavnieks par ilggadēju un nozīmīgu ieguldījumu Siguldas novada izglītības attīstībā, vadot Siguldas Valsts ģimnāziju.
  • Gada balva pirmsskolas izglītībā – bērnudārza „Ābelīte” vadītāja Kristīne Medne par teicamu, mērķtiecīgu un profesionālu darbu un Dabas vides estētikas studijas izveidošanu bērnudārzā „Ābelīte”.
  • Gada balva par darbu ar skolēniem pamatskolas pirmajā posmā – Siguldas 1.pamatskolas skolotāja Lolita Šteinberga par teicamu, mērķtiecīgu un profesionālu darbu, radošu un inovatīvu risinājumu ieviešanu mācību procesā.
  • Gada balva darbā ar skolēniem pamatskolas otrajā posmā un vidusskolā – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Inguna Vuškāne par teicamu, mērķtiecīgu un profesionālu darbu, pilnveidojot skolēnu zinātniski pētniecisko darbu izstrādi, skolēnu sasniegumiem Valsts zinātniski pētniecisko darbu konferencē un Siguldas novada skolēnu radoši pētniecisko darbu lasījumos.
  • Gada balva profesionālās ievirzes, interešu un neformālajā izglītībā – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotājs Normunds Šulte par teicamu un profesionālu darbu un augstiem sasniegumiem starptautiskās sacensībās pludmales volejbolā.
  • Gada balva par izcilību – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Inese Berga par augstiem pedagoģiskā darba rezultātiem, par izciliem skolēnu sasniegumiem Valsts vēstures olimpiādē, Valsts zinātniski pētniecisko darbu konferencē un Siguldas novada skolēnu radoši pētniecisko darbu lasījumos.
  • Nozīmīgākais Siguldas novada izglītības nozares popularizētājs – Siguldas pilsētas vidusskolas un Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Indra Ozoliņa par tautas deju kolektīva „Vizbulīte” augstiem rezultātiem V Starptautiskajā konkursā „Super Dance from folk to modern” Sanktpēterburgā” un  ieguldījumu XII Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku sagatavošanā – tautas deju lielkoncerta „Saule vija zelta rotu” koncepcijas izstrādi.
  • Izglītības mecenāts – SIA „VITA mārkets” par atbalstu izglītības nozares attīstībai Siguldas novadā.
  • Veiksmīgākā debija – Mores pamatskolas direktore Tīna Blūma par veiksmīgu debiju – radošu, mūsdienīgu, efektīvu un profesionālu darbu, vadot Mores pamatskolu.
  • Inovācija izglītībā – Siguldas Valsts ģimnāzijas skolotāja Līga Sausiņa par spilgtu, inovatīvu devumu, īstenojot bioloģijas un angļu valodas integrētās bilingvālās apmācības Siguldas Valsts ģimnāzijas 7.klasēs.

Pretendentus Siguldas novada Gada balvai izglītībā desmit nominācijās izvirzīja novada iedzīvotāji. Iesniegtos pieteikumus izvērtēja un lēmumu pieņēma Siguldas novada Izglītības pārvaldes izveidota komisija.

Pasākuma un video režisore – Ilze Jakubovska, video – Reinis Janulis, vadītājs – Latvijas Nacionālā teātra aktieris Arturs Krūzkops. Skatuves noformējumam izmantoti Latvijas Nacionālā teātra izrādes „Raiņa sapņi” scenogrāfijas elementi. Pasākuma muzikālais noformējums: grupa „Framest”, jauktais koris „Atvars” (diriģents Jānis Baltiņš) un Rīgas Doma kora skolas audzēknis Dāvis Vētra.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes galvenā speciāliste izglītības jautājumos
Sandra Ķirule


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi