×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-03
Ceturtdien notiks publiskās apspriešanas sanāksme par novada Attīstības programmas redakciju

Ceturtdien, 5.oktobrī plkst.18.00 Siguldas novada pašvaldība organizē publiskās apspriešanas sanāksmi par apspriešanai nodoto Siguldas novada Attīstības programmas 2018.–2024.gadam redakcijas projektu. Pasākums notiks Zinātnes ielā 7, Siguldā, un sanāksmē aicināts piedalīties ikviens interesents.

Attīstības programma ir pašvaldības vidēja termiņa attīstības plānošanas dokuments, kurā noteiktas prioritātes un pasākumu kopums mērķu sasniegšanai. Tajā izvirzītie rīcības virzieni skar visas pašvaldības pārziņā esošās jomas un nozares, un attīstības programma ir pamats novada pašvaldības rīcību un investīciju plānošanai un visa veida investīciju piesaistīšanai.

Siguldas novada pašvaldība darbu pie jaunas Attīstības programmas uzsāka šā gada janvārī, un tās izstrādē aktīvi līdzdarbojās arī sabiedrības pārstāvji, kuri piedalījās gan tematiskajās darba grupu sanāksmēs, gan iedzīvotāju aptaujā.

No 2.oktobra līdz 2.novembrim ir izsludināta Siguldas novada Attīstības programmas 2018.–2024.gadam redakcijas projekta publiskā apspriešana. Izstrādātais dokumenta projekts pieejams:


Ikviens novada iedzīvotājs un uzņēmējs aicināts paust ierosinājumus iesniegumos, kas nododami kādā no pašvaldības klientu apkalpošanas centriem – Pakalpojumu centrā (Raiņa iela 3), Siguldas pagasta pārvaldē (Zinātnes iela 7, otrais stāvs), Mores pagasta pārvaldē (Siguldas iela 11, More) un Allažu pagasta pārvaldē (Birzes iela 4, Allaži) vai, sūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldībai, Zinātnes iela 7, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, kā arī elektroniski, izmantojot pašvaldības e-pakalpojumu portālu e.sigulda.lv (iesniegums brīvā formā), vai, sūtot e-pastu projekti@sigulda.lv.

Siguldas novada Attīstības programmas 2018.–2024.gadam redakcijas projekts

Pašreizējās situācijas raksturojums (pdf.)

Stratēģiskā daļa (pdf.)

Rīcības plāns (pdf.)

Investīciju plāns (pdf.)

Īstenošanas uzraudzība (pdf.)

Pārskats par sabiedrības līdzdalības pasākumiem (pdf.)


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi