×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-03
Noslēgsies skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi”

Ceturtdien, 5.oktobrī plkst.18.00 Fischer Slēpošanas centrā norisināsies skriešanas un nūjošanas seriāla „Siguldas apļi 2017” pēdējais, septītais, posms, kura noslēgumā tiks apbalvoti seriāla uzvarētāji. Treniņsacensības norisinās jau sesto gadu, otro gadu tajās var piedalīties arī nūjotāji.

Skriešanas un nūjošanas aktivitātēs aicināts piedalīties ikviens – sākot no pašiem mazākajiem līdz pat sirmam vecumam, veicot distanci atbilstoši savām spējām un sagatavotībai. Kopējais starts bērniem tiks dots plkst.18.00, bet pārējiem –  plkst.18.20. Skriešanas un nūjošanas seriālā tiks vērtēti dalībnieku veiktie apļi, skrienot vai nūjojot vairākās vecuma grupās noteiktā laikā – katrs dalībnieks var izvēlēties veikt distanci sev atbilstošā tempā.

Treniņsacensību uzvarētājiem tiks pasniegtas pašvaldības sarūpētās balvas, savukārt pasākuma atbalstītāji – „Asics” un veikals „Maratons” – pasniegs savas balvas labākajiem skrējējiem vienas stundas distancē un labākajiem skrējējiem 30 minūšu distancē. Katram dalībniekam būs pieejams „Tiche” minerālūdens.

Iepriekšējā dalībnieku pieteikšanās šeit vai pie skriešanas un nūjošanas seriāla „Siguldas apļi” starta, aizpildot dalībnieka anketu. Dalībnieku pieteikšanās un čipu izsniegšana starta vietā no plkst.17.30.

Dalība – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi