×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-04
Siguldas 1.pamatskolā noslēdzies konkurss „Dabas paklājs”

No 18. līdz 22. septembrim līdz Siguldas 1.pamatskolas 1. – 9.klašu skolēni veidoja savas kompozīcijas konkursam „Dabas paklājs”. Konkurss notika jau ceturto gadu, un šogad tā tēma bija „Es mīlu Siguldu!”.

Konkursa ietvaros katra klase izgatavoja 1x1 metru lielu kompozīciju no dabas materiāliem, iedvesmojoties no mūsu pilsētas dabas, tūrisma objektiem, skaistām vietām. Kompozīcijas bija apskatāmas pie skolas, kur arī notika konkursa darbu vērtēšana un balsošana par savu simpātiju. Par darbiem balsoja gan skolēni un skolotāji, gan vecāki un Siguldas iedzīvotāji, viesi, pašvaldības iestādes un uzņēmumi.

Konkursa skatītāju, skolēnu un interneta balsotāju simpātijas šogad piederēja 2.B klasei ar darbu „Krāšņi košais spieķu parks”, 4.A klasei ar kompozīciju „Siguldas pilsdrupas”, 8.A klasei ar „Mēs mīlam Siguldu un siguldiešus!” un 6.B klasei ar darbu „Sigulda cauri gadalaikiem”.

3.oktobrī skolā notika konkursa laureātu un dalībnieku apbalvošana. Visi konkursa dalībnieki saņēma diplomus un pārsteiguma balvas no atbalstītājiem. Paldies visiem konkursa atbalstītājiem – gan tiem, kas mūs atbalsta jau atkārtoti, gan arī jauniem draugiem –  bērnudārziem „Saulīte”, „Ieviņa” un „Pasaciņa”, Siguldas Sporta skolai, Mākslu skolai „Baltais Flīģelis”, Siguldas pagasta Kultūras namam, Pašvaldības policijai, Izglītības pārvaldei, Siguldas 1.pamatskolas atbalsta biedrībai, deju studijai „A-Zarts”, uzņēmumiem SIA „Rikobello”, SIA „Jānius”, Bērnu centram „Kā mājās”, SIA „Latgrasis”, Veselības centram „Malus”, SIA „Mājaskūkas”, SIA „Venden”, projektam „Mammadaba”, atbalstītājiem no „Laivuire.lv”, z/s „Pīlādži”, smaidīgajiem un draudzīgajiem kaimiņiem un visiem, visiem balsotājiem!

Saglabāsim tradīciju arī nākamgad – mūsu Latvijas simtgadē!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi