×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-06
Noslēdzies skriešanas un nūjošanas seriāls „Siguldas apļi 2017”

5.oktobrī Ficsher Slēpošanas centrā notika skrējienu un nūjošanas seriāla „Siguldas apļi 2017” septītais, noslēdzošais, posms. Pēc skrējiena tika apbalvoti katras vecuma grupas labākie trīs skrējēji un nūjotāji, kuri šajā sezonā bija sakrājuši visvairāk apļus. Kopvērtējuma ieskaitē tika ņemti vērā labākie piecu posmu rezultāti.

Kopvērtējuma uzvarētāji skriešanā dažādās vecuma grupās: Elīza Bērziņa (S6), Heidija Ciagune (S8), Keita Marcinkeviča (S10), Keta Keita Zeltiņa (S12), Līna Gaile (S14), Una Grauda (S16), Liene Modnika (S18), Baiba Zaksa (S20), Gundega Pāķe (S30), Inese Tauriņa (S40), Anita Zālīte (S50), Patriks Ciaguns (V6), Leo Bilāns (V8), Bruno Bilāns (V10), Lukass Pušņins (V12), Mātīss Oto Filipovs (V14),Mārtiņš Auziņš (V16), Uldis Kļaviņš (V30), Eduards Pāķis (V40).

Kopvērtējuma uzvarētāji nūjošanā dažādās vecuma grupās: Kristīne Marcinkeviča (S30), Inese Sirmā (S40), Rūdolfs Sirmais (V25), Kaspars Sirmais (V40), Uldis Neilands (V60).

Visi rezultāti pieejami interneta vietnē www.ba2.lv.

„Asics” un veikals „Maratons” arī šogad pasniedza balvas – sporta apavus labākajiem skrējējiem vienas stundas distancē un trīsdesmit minūšu distancē. Pie jauniem sporta apaviem trīsdesmit minūšu skrējienā tika Līna Gaile (S10–14) ar pieveiktiem 20 apļiem un Lukass Pušņins (V10–14) ar 20 apļiem, savukārt vienas stundas skrējienā – Gundega Pāķe (S16–60) ar veiktiem 36 apļiem un Uldis Kļaviņš (V16–60) ar 53 apļiem.

Skriešanas un nūjošanas seriālu „Siguldas apļi 2017” ar ūdeni un mini balvām nodrošināja „Tiche”.

Paldies visiem dalībniekiem un atbalstītājiem, tiekamies Fischer slēpošanas centrā uz ziemas slēpošanas apļiem. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi