×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-06
Novadniekiem medaļas starptautiskā džudo turnīrā Lietuvā

Septembra beigās Lietuvas galvaspilsētā Viļņā notika starptautisks džudo turnīrs „Olimpine Viltis”, kurā piedalījās četri džudo kluba „Sigulda” audzēkņi.

Turnīrs bija ar ļoti spēcīgu sastāvu. Vecuma grupā U-12 startēja Maksims Bulajevs un Bruno Gailāns. Šoreiz labāk veicās Maksimam, kurš spēja izcīnīt uzvaras un ieņemt goda pjedestālā 3.vietu. Savukārt Bruno šīs sacensības beidzās pēc pirmās cīņas. Vecuma grupā U-18 startēja Renārs Hans, kurš šajā turnīrā izcīnīja sudraba godalgu. Jāteic, ka fināla cīņa bija ļoti līdzīga un sportists no Igaunijas tikai ar nelielu pārsvaru guva uzvaru. Otrajā dienā startēja U-15 vecuma grupa, kur piedalījās mūsu smagsvars Kristaps Pēkšens. Parādot ļoti lielu gribasspēku un cīņas sparu, Kristaps ar savu neatlaidību nopelnīja iespēju kāpt uz goda pjedestāla un saņemt sudraba godalgu.

Rezultāti:

  • U-12 Maksims Bulajevs – 35 kg, 3.vieta;
  • U-15 Kristaps Pēkšens – 73kg, 2.vieta;
  • U-18 Renārs Hans – 73kg, 2.vieta.

Informāciju sagatavoja:
Ivo Alksnis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi