×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-09
Siguldas pusmaratonā triumfē Jānis Višķers un Ilona Marhele

7.oktobrī ar startu Siguldas Sporta kompleksā tika aizvadīts skriešanas seriāla „Bigbank Skrien Latvija” sezonas astotais, noslēdzošais posms, – Siguldas pusmaratons, kurā piedalījās 2391 dalībnieks. Sacensības bija ne vien skaists, zelta rudens skrējiens, bet reizē izaicinājums un pārbaudījums sacensību dalībniekiem, sākot ar lietus gāzēm sacensību ievadā un beidzot ar saules stariem sacensību noslēgumā.
Siguldā notika arī spraiga cīņa līderu vidū par izšķirošajiem punktiem 2017.gada sezonas kopvērtējumā.

Visveiksmīgākā Siguldas trase sacensību garākajā distancē, pusmaratonā, izrādījās Jānim Višķeram (1:06:29), otrajā vietā finiša līniju šķērsoja Dmitrijs Serjogins, (1:08:03), bet trešā vieta – labākajam Latvijas garo distanču skrējējam Valērijam Žolnerovičam (1:09:07).

Savukārt sieviešu konkurencē Siguldas pusmaratona zelts olimpiskajai maratonistei Ilonai Marhelei (1:18:02), otrajā vietā ierindojās Karīna Helmane-Sorečenkova(1:22:21), bet trešo vietu ieņēma vēl viena olimpiete – Anita Kažemāka(1:22:52).

Nike (10,7km) skrējienā divu apļu garo trasi visātrāk izdevās pieveikt Andrim Jubelim (0:34:38) un Gunai Ģērmanei (0:40:56). Savukārt par Tautas skrējiena (5,5 km) uzvarētājiem kļuva Amanda Valtasa (0:20:13) un Reinis Hartmanis (0:17:01).

Sacensību centrs šogad atradās Siguldas Sporta centrā, kur visas dienas garumā varēja iesaistīties dažādās pasākuma atbalstītāju sarūpētās aktivitātēs, un, protams, apvienot sportiskās aktivitātes ar ikgadējo rudens vizīti Siguldas skaistākajās vietās, kuras tieši šobrīd sāk iekrāsoties visspožākajās krāsās. Trasē dalībniekus uzmundrināja 20 bungu komplektu spēks, kā arī īpaši rudenīgi vēsie un lietainie laikapstākļi, kas mudināja ātrāk sasniegt finišu un nokļūt siltumā, mājīgajās Siguldas Sporta centra telpās.

Sacensību organizatori – Siguldas maratona klubs – saka lielu paldies visiem sacensību atbalstītājiem, brīvprātīgajiem palīgiem, katram, ikvienam, kas pielika roku, lai varētu noorganizēt šos vērienīgos skriešanas svētkus Siguldā.

Uz tikšanos 2018.gada 8.oktobrī uz astoto Siguldas pusmaratonu!

Plašāka informācijas atrodama www.siguldasmaratons.lv.

Informāciju sagatavoja:
Kaspars Kārkliņš,
Siguldas pusmaratona organizators


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi