×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-12
Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” pedagogu darbu izstāde „Vasarnīca”

No 14.oktobra Siguldas Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” Izstāžu telpā būs apskatāma iestādes Mākslas nodaļas pedagogu darbu  izstāde „Vasarnīca”.

Tā būs daudzveidīga un krāsaina, jo skatāmie darbi pārstāv dažādus mākslas veidus. Tikpat atšķirīgi ir arī Mākslu skolā strādājošie mākslinieki, izstādē skatāmo darbu autori: gleznotāja un grafiķe Agita Zālīte, gleznotāji Indra Blaua, Vita Vīksne, Una Leitāne, Raits Tikums, vides māksliniece Maija Avota, stikla māksliniece Laura Rostoka, tekstilmāksliniece Ieva Vanaga, dizaineres Ārija Bērze, Dace Andersone, datorgrafiķe Iveta Bambere.

Jāpiebilst, ka izstāde tematiski sasaucas ar nesen izskanējušo „Baltais Flīģelis" Mūzikas nodaļas pedagogu koncertu „Alfrēda Kalniņa vasarnīca”, jo „Baltais Flīģelis” vietā kādreiz atradusies Alfrēda Kalniņa ģimenes pansija, kas pulcējusi mūziķus, māksliniekus, rakstniekus.

Izstādes atklāšana notiks piektdien, 13.oktobrī plkst. 16.00, un tajā piedalīsies mūziķi Miks Vilsons un Elmārs Rudzītis.

„Vasarnīca” būs apskatāma līdz 9. novembrim darbdienās plkst. 10.00 – 20.00, sestdienās plkst. 10.00 – 14.00.

Ieeja – bez maksas.

Informāciju sagatavoja:

 Maija Avota

Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” direktora vietniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi