×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-13
Aicina iesaistīties vecāku un bērnu atbalsta grupā

Siguldas novada pašvaldības Sociālā dienesta Ģimenes atbalsta centrs aicina ģimenes iesaistīties vecāku un bērnu atbalsta grupā „Izproti sava bērna bailes”. Tās nolūks ir palīdzēt vecākiem uzlabot savstarpējās attiecības un palīdzēt novērst bērna uzvedības problēmas, mazināt bērna trauksmes līmeni, uzlabot vecāku prasmes un savstarpējās attiecības ar bērnu, palīdzēt novērst uzmācīgas atmiņas un bailes.

Iecerēts, ka grupas dalībnieki tiksies vienu reizi nedēļā kopumā 10 reizes dienas centra telpās Rīgas ielā 1, Siguldā, un nodarbības vadīs Ģimenes atbalsta centra vadītāja Ruta Leišavniece.

Pirmā tikšanās norisināsies 17.oktobrī,  plkst.16.00 – 18.00.

Dalība – bez maksas.

Interesenti aicināti pieteikties, zvanot uz tālruni 29422503.

Vecāku un bērnu atbalsta grupas nodarbības tiek organizētas ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu Siguldas novada pašvaldības projektā  „Esi vesels Siguldas novadā!” (Nr.9.2.4.2/16/I/018).

 

 

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi