×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2017-10-16
Bērnudārza „Pīlādzītis” bērni apgūst jaunas prasmes

Bērnudārzs „Pīlādzītis” aizvadījis darbīgu septembri. 1.septembrī bērnudārzniekus apciemoja trīs topošās skolnieces – Mārīte, Bernarde un Zīle, kuras bērniem rādīja, ko iemācījušās bērnudārzā un gāja rotaļās. Zīle bērnus iepriecināja ar savu vijoles spēli.
9.septembrī bērnudārzā notika Tēvu diena, kurai par godu tika rīkota „Rīta rosme kopā ar tēti!” Aktivitātēs piedalījās un jaunas prasmes apguva gan tēti, gan mammas, gan arī bērni un bērnudārza personāls. Visiem kopā bija jautri.

15.septembrī bērni piedalījās Olimpiskajā dienā, kurā sporta skolotāja bija sagatavojusi orientēšanās sacensības – bērniem pēc fotogrāfijām bija jāatrod tā vieta, kurā tapis fotoattēls. Bērnu mācījās būt vērīgi. Izrādās, ka bērni ļoti labi pazīst teritoriju sev apkārt, jo ļoti ātri tika atrastas visas meklētās vietas.

Miķeļdienu bērnudārza pedagogi un audzēkņi sagaidīja, kopā no augļiem un dārzeņiem veidojot „Rudens mandalu”, ejot rotaļās un tirgojoties ar pašu sarūpētām rudens veltēm un veselīgiem gardumiem.

Septembris „Pīlādzītī” bija veselības mēnesis, kura laikā iestādes medmāsa Dagnija bērniem organizēja izglītojošus rītus. Bērni apguva prasmes, kā pareizi mazgāt rokas, vērojot animācijas filmiņu par mikrobiem, kā arī uzzināja citas interesantas lietas par savu veselību.

Sirsnīgs paldies vecākiem par sadarbību un atbalstu bērnudārza aktivitātēs!

Informāciju sagatavoja:
Maija Berga,
PII „Pīlādzītis” vadītājas vietniece izglītības jomā


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi